8-persoons vakantiehuis

Een 8-persoons vakantiehuis vind je bij vakantiehuisjes-drenthe.nl  Deze luxe bungalows voor 8 personen staan op een kleinschalig Vakantiepark Zonnetij in Drenthe. Op een unieke locatie, je verblijft aan de rand van het Nationaal Park ’t Dwingelderveld.

 

 

Luxe vakantiehuizen voor 8 personen

De luxe vakantiehuizen voor 8 personen zijn royaal ingedeeld en hebben 3 slaapkamers. Je kunt het ook gerust een well-ness bungalow noemen. Onze vakantiehuizen zijn luxe en comfortabel ingericht. Op de begane grond is een slaapkamer met aansluitend een royale badkamer. Op de bovenverdieping zijn 2 ruime slaapkamers en een luxe well-nes badkamer. Genieten in een professionele stoomcabine is mogelijk met een regendouche. Een royaal  ligbad. De living is gezellig ingericht met een houtkachel. De keuken is van alle gemakken voorzien:  gasfornuis, combi-oven, vaatwasser en koelkast. Vanuit de living kom je direct op het eigen terras komen. Het uitzicht is op het bos en rondom het huis een eigen erf. Ook voor mindervaliden zijn deze woningen toegankelijk.

Ligging 8-persoons vakantiehuis

Op een kleinschalig Vakantiepark staan de 8-persoons vakantiehuis. Je ervaart hier nog de rust en ruimte en het is er heerlijk stil. Het buurtschap Lhee is een authentiek dorpje met riet gedekte boerderijen van honderden jaren oud. Het lijkt alsof de tijd er heeft stilgestaan. Ga eens een wandeling maken door Lhee en je zult zien dat er niet veel is veranderd door de jaren heen. Onze vakantiehuizen liggen direct tegen het Nationaal Park ’t Dwingelderveld aan. Dit is een natuurgebied van ca. 3500 ha. groot. Het is een van de grootste natte heidegebieden van Europa. Een afwisselende natuur met enorme vergezichten, bossen, vennen en pingo’s zul je hier aantreffen. Een prachtig gebied om te wandelen of fietstochten te maken. Ook MTB-en kun je er goed, er zijn vele routes en ook verbindingsroutes naar andere MTB-gebieden. Maar misschien wil je wel te paard het gebied verkennen. Je kunt eindeloos paardrijden in deze omgeving. Op ca. 2 km. afstand ligt het  brinkdorp Dwingeloo. Hier zijn vele restaurants en winkels. Neem eens terrasje op de brink in dit mooie statige dorp. De omgeving is landelijk en je ervaart hier de gemoedelijke sfeer en de gastvrijheid van het platteland. Ook zijn er in de omgeving leuke activiteiten voor jong en oud te ondernemen.

Wat te bieden 8-persoons vakantiehuis

  • luxe en comfort
  • leuk voor familie of vriendengroep
  • op kleinschalig vakantiepark
  • ervaar stilte en ruimte
  • unieke ligging Nationaal Park
  • dichtbij sfeervol dorp
  • vele activiteiten in de omgeving
  • ook mogelijkheid voor groep tot 18 personen

Geniet in een luxe vakantiehuis voor 8 personen in Drenthe

 

8 Persoons vakantiehuis Drenthe

NP ’t Dwingelderveld