8 persoons vakantiehuis

Een 8 persoons vakantiehuis vind je bij vakantiehuisjes-drenthe.nl  Deze luxe bungalows voor 8 personen staan op een kleinschalig Vakantiepark Zonnetij in Drenthe. Op een unieke locatie, namelijk tegen een Nationaal Park ’t Dwingelderveld aan.

 

8 persoons vakantiehuizen

de bosuil 8 personen

 

Luxe vakantiehuizen voor 8 personen

De luxe vakantiehuizen voor 8 personen zijn royaal ingedeeld en hebben 3 slaapkamers. Je kunt het ook gerust een wellness bungalow noemen. Onze vakantiehuizen zijn luxe en comfortabel ingericht. Op de begane grond is een slaapkamer met badkamer en-suite. De badkamer is royaal en luxe ingericht. Met een heerlijke stortdouche. Op de bovenverdieping zijn 2 ruime slaapkamers en een luxe badkamer. Er is een professionele stoomcabine voor 4 personen en een stortdouche. Een groot ligbad en toilet. De living is gezellig ingericht met een houtkachel. De keuken is voorzien van een gasfornuis, combi-oven, vaatwasser en koelkast. Van alle gemakken voorzien. Vanuit de living kunt u direct op het eigen terras komen. Het uitzicht is op het bos en rondom het huis een eigen erf. Ook voor mindervaliden zijn deze woningen toegankelijk.

Ligging 8 persoons vakantiehuizen

Op een kleinschalig vakantiepark staan deze vakantiebungalows. Je ervaart hier nog de rust en ruimte en kunt er van de stilte genieten. Het buurtgenootschap Lhee is wat het adres is. Lhee is een authentiek buurtgenootschap met rietgedekte boerderijen van honderden jaren oud. Het lijkt alsof de tijd er heeft stilgestaan. Er zijn niet veel meer van zulke plekjes in Nederland. Onze vakantiehuizen liggen direct tegen het Nationaal Park ’t Dwingelderveld aan. Dit is een natuurgebied van ca. 3500 ha. groot. Het is een van de grootste heidegebieden van Europa. Enorme vergezichten, bossen, vennen en pingo’s zul je er aantreffen. Een prachtig gebied om te wandelen of fietstochten te maken. Ook MTB-en kun je er goed, er zijn vele routes en ook verbindingsroutes naar andere MTB-gebieden. Maar misschien wil je wel te paard het gebied verkennen, dit is ook een prachtige ervaring. Je kunt eindeloos paardrijden in deze omgeving. Op ca. 2 km. afstand ligt het  brinkdorp Dwingeloo. Hier zijn vele restaurants en winkels. Neem bijvoorbeeld een terrasje op de brink in dit mooie statige dorp. De omgeving is landelijk en je ervaart hier de gemoedelijke sfeer van het platteland. Ook zijn er in de omgeving leuke activiteiten voor jong en oud te ondernemen.

Waarom 8 persoons vakantiehuis

  • luxe en comfort
  • leuk voor familie of vriendengroep
  • op kleinschalig vakantiepark
  • ervaar stilte en ruimte
  • unieke ligging Nationaal Park
  • dichtbij sfeervol dorp
  • vele activiteiten in de omgeving
  • ook mogelijkheid voor groep tot 18 personen

Geniet in een luxe vakantiehuis voor 8 personen in Drenthe

 

NP ’t Dwingelderveld