Bungalowpark Drenthe

Een bungalowpark in Drenthe dan is vakantiepark Zonnetij een goede keuze. Dit bungalowpark staat op een unieke locatie in Drenthe. De ligging is direct aan het Nationaal Park’t Dwingelderveld van Dwingeloo. Of u een luxe vakantiebungalow wilt of een authentiek Noors vakantiehuis. U vindt op dit bungalowpark nog rust en ruimte en een gemoedelijke sfeer.

Vakantiepark of Bungalowpark Drenthe

Verblijf op Bungalowpark Zonnetij in Drenthe in het buurtgenootschap Lhee. Het is een ideale plek om vakantie te vieren voor jong en oud. Er zijn diverse mogelijkheden om vakantie te vieren of een weekendje weg naar Bungalowpark Drenthe. Er is een groepsaccommodatie met sauna tot 18 personen. Een luxe bungalow met wellness. Of een authentieke Noors vakantiehuis.  Dit kleinschalige bungalowpark Drenthe ligt op een prachtige plek. Namelijk direct gelegen tegen het Nationaal Park ’t Dwingelderveld aan. Op ca. 2 kilometer van Dwingeloo met diverse restaurants en winkels.

 

vakantiepark Zonnetij

vakantiepark Zonnetij

Ligging van Bungalowpark Drenthe

De Ligging van vakantiepark Zonnetij is prachtig. Het buurtgenootschap Lhee, bestaat uit een brink en prachtige rietgedekte boerderijen. Het lijkt alsof de tijd er heeft stil gestaan. Kleine kronkelweggetjes en zandpaden doorkruisen dit dorpje. Op 2 km. afstand ligt het Brinkdorp Dwingeloo, hier zijn diverse restaurants en winkels. Het Vakantiepark Zonnetij ligt aan de rand van het Nationaal Park ’t Dwingelderveld. Het Dwingelderveld is een groot natuurgebied van ca 3500 ha. groot. Het bestaat uit Heide, Vennen en Bossen. En dan midden in de prachtige provincie Drenthe, je kunt er heerlijk fietsen en wandelen. Maar misschien verken je de omgeving liever te paard, ook dit is mogelijk bij Vakantiepark Zonnetij

 

.

Vakantiehuizen

De vakantiehuizen die staan op het Bungalowpark Vakantiepark Zonnetij zijn van alle gemakken voorzien. De 6/8 persoons bungalows zijn zeer royaal en ook geschikt voor mindervaliden. De inrichting is luxe en comfortabel. Gezellige living met houtkachel en een keuken van alle gemakken voorzien. Er zijn 2 badkamers waarvan 1 met  ligbad en stortdouches en zelfs een professionele stoomcabine voor 4 personen. De 3 slaapkamers zijn royaal met goede bedden.  De 4/6 persoons bungalows hebben 2 slaapkamers en ook de keuken is van alle gemakken voorzien o.a. met vaatwasser en wasmachine. De authentieke Noorse bungalow voor 4 personen is erg knus en je bent echt op vakantie.  Ook is er een Noorse bungalow voor 7 personen.  Alle bungalows hebben rondom tuin met een eigen terras en liggen aan de rand van het bos. Je kunt zo vanuit je vakantiehuis op de fiets stappen en/of gaan wandelen in het Nationaal Park.

Vakantiepark Zonnetij een bungalowpark Drenthe

Het Vakantiepark Zonnetij in Lhee is een kleinschalig bungalowpark in Drenthe. Je kunt er echt vakantie vieren.  Er worden in de vakantieperiode leuke activiteiten georganiseerd. Bijvoorbeeld met de (huif)kar de omgeving verkennen. Of s’nachts een nachtwandeling maken over de heide en sterren en planeten bewonderen. Dwingeloo e.o. is een van de donkerste plekjes van Nederland. hier kun je nog de sterren en planeten waarnemen. Op het bungalowpark is het mogelijk om een pony te leasen. In overleg is er veel mogelijk. Wat dacht je van een bosrit op je pony of je paard. Het is zelfs mogelijk om je eigen paard of pony mee te nemen! Ook de hond is welkom op de bungalowpark Drenthe.

 

bungalowpark Drenthe

Vakantiepark Zonnetij

waarom Bungalowpark Drenthe:

  • kleinschalig bungalowpark Zonnetij
  • luxe bungalows
  • authentieke Noorse vakantiehuizen
  • unieke ligging
  • voor jong en oud genieten van de rust en stilte
  • leuke activiteiten
  • landelijke omgeving
  • prachtige natuur
  • fietsen, wandelen, paardrijden, mtb-en etc.

Waarom nog wachten met boeken? www.vakantiehuisjes-drenthe.nl