Familieweekend Drenthe

Een familieweekend Drenthe, samen genieten van de rust en ruimte. De mooie natuur en landelijke omgeving. En natuurlijk van de gastvrije inwoners. Tijdens je familieweekend  Drenthe is het genieten van het samenzijn. Hoe vaak is het niet dat je geen tijd hebt, omdat je druk bent met het werk. Of andere tijdrovende bezigheden. En wat schiet er dan bij in? inderdaad je familiebezoekjes komen vaak op de laatste plaats. Steeds zie je dat men vaker een  familieweekend  inpland. Je hebt geen afleiding meer en kunt echt aandacht aan elkaar besteden tijdens je weekend.

Een Familieweekend Drenthe met elkaar genieten

familieweekend drenthe

groepsaccommodatie de Leeuwerik 18 personen

Groepsaccommodatie

Onze groepsaccommodatie de Leeuwerik heeft plaats voor 18 personen. Een ideale accommodatie voor je familieweekend. Deze accommodatie heeft een fijne sfeer, er is veel gewerkt met hout. Hout is een puur materiaal en geeft sfeer. De ruimte en is gelijkvloers daarom is het ook geschikt voor mindervaliden. De living is gezellig met houtkachel en de TV heeft een groot scherm. De keuken heeft een kookeiland en is van alle gemakken voorzien. U kunt hier samen een lekkere maaltijd bereiden voor het familieweekend Drenthe. Ook de eetkamertafel en zijn heerlijke fauteuils is heerlijk natafelen en spelletjes te doen. Er zijn 7 slaapkamers en 2 badkamers. Ook heeft deze accommodatie een professionele sauna. Dus het genieten kan beginnen.

Omgeving familieweekend Drenthe

De omgeving is uniek voor een familieweekend drenthe.  Deze accommodatie ligt namelijk tegen het Nationaal Park ’t Dwingelderveld aan. Een bijzonder natuurgebied van 3500 ha. groot. U kunt direct vanuit uw huis het bos in lopen. ’t Dwingelderveld bestaat uit Heide, Vennen, Pingo’s en naald- en loofbossen. Hier vindt je nog de stilte en rust van de natuur. Maar ook de landelijke omgeving is prachtig, Neem Lhee een buurtgenootschap waar het lijkt alsof de tijd heeft stil gestaan. Zandwegen doorkruisen dit dorp met zijn 2 brinken. Omringd door eeuwenoude rietgedekte boerderijen.

 

het Dwingelgevoel…

Activiteiten familieweekend Drenthe

  • samen spelletjes doen
  • activiteiten in de natuur
  • wandelen
  • fietsen
  • the nature game
  • solex tour tocht
  • met de familie in de boevenbus veenhuizen
  • dagje punteren in giethoorn
  • zie onze site voor meer activiteiten

 

Samen genieten