familieweekend in Drenthe

Een familieweekend in Drenthe in een luxe familiehuis met sauna. Op een hele mooie plek, direct tegen het bos van het Nationaal Park ’t Dwingelderveld aan in Dwingeloo. Dit alles zijn ingrediĆ«nten voor een geslaagd familieweekend of vriendenweekend. Want met je familie tijd doorbrengen dat zijn de dingen die ertoe doen.

 

groepsaccommodatie de Leeuwerik

Familiehuis tot 18 personen

Het familiehuis of groepsaccommodatie is voor maximaal 18 personen. Er is een professionele sauna aanwezig. Er zijn 7 slaapkamers en 2 badkamers. Een gezellig living met curved TV.en een houtkachel. De keuken heeft een kookeiland en een 6 pits gasstel. Dubbele koelkasten en dubbele vaatwassers, hier heb je veel gemak van. Je kunt er prima met meerdere een maaltijd bereiden. Gezellig tafelen en natafelen aan de robuuste houten tafels met comfortabele fauteuils. Een eigen zonnig terras en erf rondom het huis. de auto parkeer je bij het huis.Het staat op een kleinschalig vakantiepark. Er is een ontspannen sfeer en je ervaart hier nog de rust en ruimte. Als u dit leest, dan wil je hier toch naartoe met je familie om een gezellig weekend samen door te brengen.

Ligging familiehuis met sauna

Voor je familieweekend in Drenthe, ben je op de juiste plek in ons familiehuis de Leeuwerik. De ligging is prachtig. Op een kleinschalig vakantiepark staat het en heeft veel ruimte rondom het huis. Je stapt vanuit je huis zo de mooie natuur in. Het ligt aan het bos. Het bos van het NP ’t Dwingelderveld aan. Dit natuurpark is ca. 3500 ha. groot. Het bestaat uit weidse heidevelden, enorme vergezichten. Bossen en vennetjes en Pingo’s. Dit gebied is eeuwenoud. In de ijstijd dwaalden hier mammoeten rond. Het trechterbekervolk waren de eerste bewoners van dit mooie gebied. Er zijn leuk activiteiten in de omgeving te doen. Zowel voor jong als oud. Het ligt in het buurtgenootschap Lhee, het is een authentiek dorpje met zandpaden en rietgedekte boerderijen van honderden jaren oud. Het lijkt alsof de tijd er heeft stilgestaan. Op ca. 2 km. afstand ligt Dwingeloo. Dit is een brinkdorp met diverse restaurants en winkels.

 

familieweekend

Waarom familieweekend

  • samen de tijd doorbrengen
  • full-time bij elkaar
  • relaxte omgeving
  • ruimte en privacy
  • unieke ligging
  • rust en ruimte

Kortom: Een familieweekend, samen genieten en ervaar het Dwingelgevoel