Familieweekend

Familieweekend in een luxe vakantiehuisje

 

familieweekend

Met je familie gezellig een weekend weg.  Verblijf tijdens je familieweekend in een gezellig houten vakantiehuis of in een luxe bungalow. In de drukke tijd van alle dag weer van elkaar genieten en samen dingen ondernemen tijdens je weekend. Dit zijn de dingen die er echt toedoen. Je gezin, familie maar ook vrienden. Even echt tijd voor elkaar.

Vakantiehuizen en familieweekend

De vakantiehuisjes zijn er in verschillende types voor een geslaagd weekend

Type A: een luxe vakantiebungalow tot 8 personen, alle luxe en comfort en zelfs wellness. Geniet van de professionele stoomcabine en het grote ligbad. Deze huizen zijn ruim en comfortabel, met een keuken van alle gemakken voorzien. Ook is er een houtkachel in de living. Er zijn 3 royale slaapkamers en 2 badkamers. Ook voor mindervaliden is dit huis toegangelijk.

Type B: Vakantiehuizen tot 6 personen met een gezellige slaapzolder. Net als vroeger is er op de bovenverdieping een slaapzolder. Op de begane grond is een royale ingerichte slaapkamer voor 2 personen. Een badkamer met heerlijke stortdouche. De keuken is van alle gemakken voorzien.

 

de Bosuil tot 8 personen

 

Type C: Authenthieke Noorse bungalows. De Buizerd is tot 7 personen en de Kievit tot 4 personen. Alle 2 huisjes hebben en gezellig “opkamertje”  waar je heerlijk kunt wegdromen. Ervaar de gezellige sfeer van deze houten woningen.

Type D:  De groepsaccommodatie met Sauna. Dit sfeervolle huis is geschikt voor 18 personen. U heeft alle ruimte in en rondom deze accommodatie. 7 slaapkamers, 2 badkamers en een professionele sauna. De keuken heeft een kookeiland waar u samen gezellig een maaltijd kunt bereiden.

Alle huizen hebben rondom tuin en een eigen terras.

 

de Buizerd tot 7 personen

Ligging Vakantiehuisjes

Een unieke ligging voor je familieweekend.  De vakantiehuisjes liggen aan de rand van het bos. Het Nationaal Park ’t Dwingelderveld ligt tegen onze huizen aan. Een 3500 ha. groot natuurgebied.  Het  bestaat uit loof- en naaldbossen, heide en Vennetjes. Vanuit je huis fiets of wandel je direct het natuurgebied in. Volop mogelijkheden voor fietsen en wandelen. Maar ook paardrijden en Mountianbiken. Ontdek het gebied door de vele routes te volgen. Geniet van je familieweekend en ga er samen op uit.

Familieweekend activiteiten

Je kunt tijdens je familieweekend leuke activiteiten doen. Prachtige buitenactiviteiten in de natuur. Of een dag naar een pretpark of Dierentuin. Maar misschien wilt u cultuur snuiven. Of winkelen in een van de mooie steden van Drenthe. Of wilt u liever iets sportiefs ondernemen? het is allemaal mogelijk tijdens uw familieweekend.   Kijkt u eens op onze site voor de activiteiten die er te doen zijn.

Familieweekend is samen zijn, dingen die er echt toe doen