Goedkoop huisje huren met Kerst

Goedkoop huisje huren met Kerst in Drenthe op een prachtige locatie, kijk dan eens voor de beschikbaarheid bij een van onze vakantiehuisjes of luxe vakantiebungalows. Ze staan op een prachtige locatie, namelijk in Nationaal Park ’t Dwingelderveld bij Dwingeloo in Drenthe. Houdt je van rust, stilte en natuur dan ben je hier op het goede adres.

 

goedkoop huisje huren met kerst

 

Goedkoop huisje huren met kerst in Drenthe

Of je nu in een knus houten Noors vakantiehuisje van 2 personen gaat of in een luxe vakantiebungalow met stoomcabine en houtkachel, ze staan allemaal op een kleinschalig vakantieparkje middenin de natuur. Aan de rand van het bos van Nationaal Park ’t Dwingelderveld in Drenthe. Je wandelt of fietst zo het bos in. Een prachtig bos met zandverstuivingen uit de IJstijd, de vergezichten over de grote stille heide en ja bij helder weer de vele sterren die je kunt zien. Wist je dat het Dwingelderveld een van de donkerste plekken is van Nederland?)

Ligging vakantiehuizen

De vakantiehuizen staan op een kleinschalig vakantieparkje in het authentieke Lhee bij het bekende Brinkdorp Dwingeloo. Lhee is zo mooi, het lijkt alsof de tijd er heeft stilgestaan met de mooie boerderijen van honderden jaren oud. de zandpaden die het dorpje doorkruizen en de heuvel en schilderachtige stukjes land die in en om het dorpje liggen. Via de Es gronden kom je in het bekende Brinkdorp Dwingeloo, hier zijn diverse restaurants en winkels. De vakantiehuizen liggen in het Nationaal Park ’t Dwingelderveld, dit park is ca. 3500  ha. groot en staat bekend om zijn vergezichten over de grote stille heide. Het heeft echter een grote diversiteit aan natuurlijke schoonheid. Er zijn bossen, liefelijke vennen, Oeroude Pingo’s, zandverstuivingen, de zeldzame Jeneverbes struwelen, bij helder weer ’s nachts vele sterren en planeten te aanschouwen en de vergezichten over de grote Dwingelose heide.

Vakantiehuis De Tureluur 8 personen met o.a. stoomcabine en houtkachel

Goedkoop huisje huren, type vakantiehuisjes

Er zijn diverse type vakantiehuizen, ze zijn allen van alle gemakken voorzien en staan direct aan het bos.

Type vakantiebungalows:

8 persoons luxe vakantiebungalow, De Vink, De Tureluur, De Bosuil

4 – 6 persoons vakantiehuis De Grutto, De Specht

7 persoons houten Noors vakantiehuis De Buizerd

2 – 4 persoons houten Noors vakantiehuisje

18 persoons familiehuis De Leeuwerik

 

Goedkoop huisje huren met kerst in Drenthe

Een knus houten Noors vakantiehuisje of een Luxe vakantiebungalow met houtkachel en ligbad en stoomcabine huren met kerst in Drenthe is een goede keuze. De sfeervolle omgeving, middenin de natuur en genoeg mogelijkheden voor winterse activiteiten. Wandeltochten door de bossen en heide en de vele fietsroutes in de achtertuin. En met kerst de mogelijkheid om met familie of vrienden quality time doorbrengen in je vakantieverblijf.

 

Kom en misschien ervaar jij ook het Dwingelgevoel