Groepsaccommodatie voor mindervaliden

Onze groepsaccommodatie voor mindervaliden, de Leeuwerik is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Deze groepsaccommodatie met sauna is voor 18 personen en royaal ingedeeld. Ook als u een rolstoelgebruiker of slecht ter been bent, heeft u recht op een fijne ontspannen vakantie. Onze groepsaccommodatie de Leeuwerik is een aanrader! Het staat op een unieke locatie en op een kleinschalig vakantiepark in Lhee Drenthe

groepsaccommodatie voor mindervaliden

groepsaccommodatie de Leeuwerik

Groepsaccommodatie de Leeuwerik

Onze groepsaccommodatie is zeker toegankelijk voor mindervaliden. Het is royaal ingedeeld en gelijkvloers! Geen drempels en alle ruimte. Dit familiehuis biedt ruimte voor 18 personen. Er zijn 7 slaapkamers, waarvan 3 op de begane grond. 2 slaapkamers hebben een eigen wastafel op de kamer. Op de verdieping zijn 4 slaapkamers.. Twee royale badkamers ook geschikt voor rolstoelen en heerlijke stortdouches. De gezellige living heeft een houtkachel en een curved TV. De keuken heeft een kookeiland, 5 pits gasstel en dubbele vaatwassers en dubbele koelkasten. Het is een keuken die van alle gemakken voorzien is. De eethoek bestaat uit 2 lange tafels met fijne fauteuils, een heerlijke plek om bv. na te tafelen. U kunt vanuit de living zo naar het eigen terras gaan en genieten van de mooie omgeving en uitzicht op het bos.

Ligging groepsaccommodatie voor mindervaliden

De ligging is uniek! Namelijk deze fantastische groepsaccommodatie staat aan de rand van het Nationaal Park ’t Dwingelderveld in Dwingeloo Drenthe. Op een kleinschalig vakantiepark Zonnetij, hier ervaart u nogĀ  rust en stilte en kunt u genieten van de mooie natuur van Drenthe. Het Natuurpark ’t Dwingelderveld is ca. 3500 ha. groot en bestaat uit heide, bossen en vennetjes. Een prachtig gebied waar je van de natuur kunt genieten. Er zijn vele fietspaden en (verharde) wandelpaden. Ook de landelijke omgeving van Dwingeloo is een aanrader. Lhee het buurtgenootschap aan de rand van het Dwingelderveld is authentiek. Er staan rietgedekte boerderijen van honderden jaren oud. Zandwegen doorkruisen het dorp. Het lijkt alsof de tijd er heeft stilgestaan. Het bekende brinkdorp Dwingeloo ligt op ca. 2 km. afstand. Hier zijn diverse restaurants en winkels.

 

toegankelijk vakantiehuis

Waarom deze groepsaccommodatie voor mindervaliden

  • toegankelijke groepsaccommodatie
  • tot 18 personen
  • drempelloos
  • ruimte en comfort
  • van alle gemakken voorzien
  • unieke locatie
  • rust en ruimte

Kortom: Het is genieten in deze groepsaccommodatie voor mindervaliden