Herfstvakantie 2019

De herfstvakantie 2019 komt er weer aan! heb jij ook niet stilletjes zin in de herfst. Het stille bos, de nevel over de heidevelden en de kleuren van de bladeren?

 

Heerlijke Herfstvakantie 2019

 

herfstvakantie 2019

Het is bijna zover, de zomer ligt bijna achter ons. De scholen zijn begonnen en we zijn weer naar het werk. En stiekem hebben we ook wel weer zin in de herfst. De herfstvakantie van 2019 ligt voor de deur. Heb jij ook zin in een lange boswandeling. S-avonds weer de kachel aan. De nevel over de weilanden. De lekkere geuren van het bos. De mooie kleuren van de bladeren. En vooral die stilte!

Waar herfstvakantie vieren

Het is natuurlijk persoonlijk, maar zelf vindt ik het bos De plek om in de herfst te vertoeven. Immers alleen de kleuren al. De bladeren die op de grond dwarrelen. Door een dik bladerdek lopen als een veertje. De mooie lichtstralen die door de bomen vallen. De vele paddenstoelen die er staan. En de spinnenwebben niet te vergeten, soms let je even niet goed op en loop je door een glinsterende zijden draad van een spinnetje.

Vakantiehuisjes Drenthe

Onze vakantiehuisjes staan op een kleinschalig vakantiepark. De ligging is uniek. Namelijk direct gelegen aan het Nationaal Park het Dwingelerveld. Ook in de herfstvakantie worden hier leuke activiteiten georganiseerd in het bezoekerscentrum van ‘t Dwingelderveld

U kunt direct vanuit uw huis het bos inlopen en de grote heide, de vennen en pingo’s en de bossen verkennen. Ook op de fiets en de mountainbike. Misschien wilt u wel te paard dit mooie gebied verkennen. Dit alles kan, er zijn vele MTB routes, fietsknooppunten en wandelroutes. U kunt alle kanten op, je komt echt tijd te kort als je dit alles wilt ervaren.

Waarom vakantiehuisjes Drenthe:

  • unieke ligging, direct aan NP ‘t dwingelderveld
  • voor grote en kleine groepen
  • luxe vakantiewoningen tot 8 personen met o.a. stoomcabine en houtkachel
  • authentieke noorse vakantiewoningen tot 7 pers.
  • moderne vakantiehuis van alle gemakken voorzien tot 6 pers.
  • familiehuis of groepsaccommodatie met sauna tot 18 pers.

Kom natuurlijk genieten in de herfstvakantie