Herfstvakantie 2020

Herfstvakantie 2020 het lijkt ver weg, maar voor je het weet is het weer zover. Nog even weg in de herfst. Heerlijk in de frisse lucht, lopen door bergen blad en de geur van dennennaalden. Bij vakantiehuisjes-drenthe.nl heb je het allemaal. Mooie huisjes die liggen aan de bosrand van Nationaal Park ’t Dwingelderveld. Zo vanuit je vakantieverblijf het bos in.  Ook je hond is welkom. Vier de herfstvakantie 2020 in Drenthe.

Herfstvakantie 2020

 

Ligging vakantiehuisjes

De vakantiehuisjes staan direct aan de bosrand, op een kleinschalig vakantiepark. Heerlijke wandelingen maken in de herfstvakantie of fietsen, mountainbiken of eventueel paardrijden in de herfstvakantie 2020. Zo vanuit je vakantieverblijf het bos in. Als je het bos ingaat en doorloopt, kom je op de grote stille heide van het Dwingelderveld. Dit is een groot natuurgebied van 3500 hectare. Een afwisselende natuur van loof- en naaldbossen, een heidegebied met maar liefst 2 schaapskuddes en 2 schaapskooien.  Heel goed mogelijk dat je de schaapsherder met zijn hond en de schaapskudde tegenkomt. Enorme vergezichten, liefelijke vennen, zandverstuivingen en oeroude Pingo’s. Het Nationaal Park ’t Dwingelderveld is een afwisselend stuk natuur en daardoor heeft het ook een grote diversiteit aan Flora en Fauna.

Omgeving vakantiehuisjes / herfstvakantie 2020

De omgeving is prachtig om een vakantie door te brengen. Voor jong en oud zijn er leuke activiteiten te ondernemen. Ten eerste heb je het prachtige natuurgebied bij je in de achtertuin. Maar ook de omgeving is mooi. Lhee is een authentiek Drents buurgenootschap. Rietgedekte boerderijen van honderden jaren oud staan aan de Brink. Op 2 km. afstand ligt het bekende Brinkdorp Dwingeloo. Hier zijn diverse restaurants en winkels. De omgeving is landelijk en rustig. In Drenthe ervaar je nog de rust en gemoedelijkheid. Door de centrale ligging in Drenthe, zijn er op kleine afstand leuke activiteiten voor jong en oud te ondernemen. Kijk eens op onze site voor activiteiten in de regio.

De vakantiehuisjes en groepsaccommodatie

Er zijn verschillende type vakantiehuizen:

  • luxe vakantiehuizen tot 8 personen
  • vakantiehuizen van 4/6 personen
  • Noors vakantiehuis 7 personen
  • Noors vakantiehuis 4 personen
  • Groepsaccommodatie met sauna tot 18 personen

Nieuwsgierig? kijkt u dan eens naar de beschikbaarheid van een van onze huisjes.

Herfstvakantie 2020 vieren in Lhee, een goed idee!!

 

herfstvakantie 2020