Kerst bungalow aanbieding

Kerst bungalow aanbieding in Nationaal Park ’t Dwingelderveld op een prachtige locatie direct aan het bos. Luxe vakantiehuis met houtkachel en badkamer met stoomcabine en ligbad. Kortom genieten van de natuur en ontspannen in je luxe kerst bungalow aanbieding.

kerst bungalow aanbieding

Met kerst bungalow huren aanbieding

Met Kerst bungalow aanbieding naar Drenthe, samen met je familie of vrienden in een luxe vakantiebungalow de kerstvakantie en kerst vieren. De vakantiehuizen staan op een prachtige locatie, direct aan het bos van Nationaal Park ’t Dwingelderveld. Je wandelt of fietst zo het bos in. Loop je een stukje door dan kom je op de grote Stille Dwingeloose heide. Lhee is een authentiek dorpje, het lijkt alsof de tijd er heeft stilgestaan. Riet gedekte boerderijen van honderden jaren oud staan rondom de Brink, zandpaden doorkruizen dit dorpje. Via de Es gronden kom je bij het bekende Brinkdorp Dwingeloo, slechts 2 kilometer.

Ligging vakantiehuizen

De luxe vakantiehuizen staan op een kleinschalig vakantieparkje. Het is er nog heerlijk rustig en stil en ligt middenin de natuur en bosrijke omgeving. Prachtige zangvogeltjes fluiten er de hele dag door, soms hoor je de uil ’s nachts roepen en het kan maar zo zijn dat je visite krijgt van een eekhoorntje. Het ligt in Nationaal Park ’t Dwingelderveld, dit is het grootste natte heidegebied van West-Europa. NP ’t Dwingelderveld is ca. 3500 ha. groot en heeft een grote diversiteit aan flora en fauna. Bossen, heide, vennen, pingo’s, zandverstuivingen etc.

Door de centrale ligging van dit vakantieparkje, zijn er in de regio meer Nationale Parken en Natuurgebieden, t.w.:

  • NP ’t Dwingelderveld
  • NP ’t Drents-Friese Woud
  • NP De Weerribben
  • Natuurgebied ’t Holtingerveld
  • Natuurgebied ’t Leggelderveld
  • en de vele verbindingsbossen en kleinere natuurgebieden

Maar vergeet ook de mooie landelijke omgeving en de authentieke Drentse dorpen niet!

 

Vakantiehuis De Tureluur 8 personen met o.a. stoomcabine en houtkachel

 

Type vakantiebungalows:

8 persoons luxe vakantiebungalow, De Vink, De Tureluur, De Bosuil

4 – 6 persoons vakantiehuis De Grutto, De Specht

7 persoons houten Noors vakantiehuis De Buizerd

2 – 4 persoons houten Noors vakantiehuisje

18 persoons familiehuis De Leeuwerik

Waarom met kerst bungalow aanbieding naar Drenthe

Het huren van een kerst bungalow aanbieding in Drenthe met eventueel een aanbieding is aantrekkelijk vanwege de sfeervolle omgeving, mogelijkheden van winterse activiteiten, winterwandelingen maken door je achtertuin het bos en heide. En natuurlijk de kans om samen met familie of vrienden quality time door te brengen tijdens de feestdagen.Kom genieten in de luxe bungalows en relaxen bij het haardvuur of ontspannen in ligbad of stoomcabine.