Kerst in Drenthe

Kerst in Drenthe vieren in een knus houten Noors vakantiehuisje of een Luxe Vakantiebungalow op een Unieke locatie, direct aan het bos en middenin de natuur van Nationaal Park ’t Dwingelderveld. Sfeervolle omgeving voor winterse activiteiten in de directe omgeving.

Kerst in Drenthe

Vakantiehuis De Tureluur 8 personen met o.a. stoomcabine en houtkachel

 

Kerst in Drenthe in Nationaal Park ’t Dwingelderveld

De vakantiehuizen staan op een kleinschalig vakantieparkje op een prachtige locatie, namelijk direct in NP ’t Dwingelderveld bij Dwingeloo in Drenthe. Een sfeervolle omgeving voor winterse activiteiten in de directe omgeving. Je wandelt zo het bos in, geniet van de natuur en ontspan in je (luxe) vakantieverblijf samen met familie of vrienden.

Het NP ’t Dwingelderveld is ca. 3500 ha groot en is het grootste natte heidegebied van West-Europa! Een divers natuurgebied met bossen, oeroude Pingo’s, zandverstuivingen uit de IJstijd, liefelijke vennen, en de enorme vergezichten over de grote stille heide. Wist je dat deze omgeving een van de donkerste plekken van Nederland is, bij helder weer kun je er duizenden sterren en planeten zien! Er is door zijn verschillende landschap een grote diversiteit aan flora en fauna.

Type vakantiehuizen

Er zijn vakantiehuizen van 2 tot 8 personen en een familiehuis met sauna voor 18 personen:

8 persoons luxe vakantiebungalow, De Bosuil, De Tureluur, De Vink

7 persoons houten Noors vakantiehuis De Buizerd

4 – 6 persoons vakantiehuis De Specht, De Grutto

2 – 4 persoons vakantiehuis De Kievit

18 persoons vakantiehuis De Leeuwerik 

 

Activiteiten Kerst in Drenthe

Er zijn winterse activiteiten te ondernemen, maar ook diverse kerstmarkten in de regio. Maar ook andere winterse activiteiten. Er is genoeg te doen in de regio. Maar bovenal is kerst de tijd om met dierbaren samen te zijn. In een sfeervolle omgeving middenin de natuur van Drenthe en natuurlijk ontspannen bij de houtkachel in je luxe vakantiebungalow. Of prachtige winterwandelingen maken bij je in de achtertuin. Ja het is zelfs mogelijk om de omgeving te verkennen te paard!

 

kerst in Drenthe