Kerstmarkten in Drenthe 2022

Kerstmarkten in Drenthe 2022 bezoeken en verblijven in een vakantiehuis direct aan het Nationaal Park ’t Dwingelderveld. Proef de sfeer van Drenthe met kerst. De Brinkdorpen versiert met kerstlichtjes, de oude Boerderijen met hun rieten daken prachtig versiert. Kortom schilderachtige plaatjes zul je ontdekken.  Lekkere streefproducten proeven. En relaxen in je vakantieverblijf. Geniet van de winterse sferen in Drenthe met Kerst.

kerstmarkten in Drenthe

Diverse kerstmarkten in Drenthe 2022

Je kunt verschillende kerstmarkten bezoeken in Drenthe, er is altijd wel een bij ons in de buurt. Kijk eens op Drenthe.nl voor de agenda van o.a. Kerstmarkten maar ook andere leuke activiteiten zijn hier te vinden. Er is zoveel te doen!

Verblijf tijdens een bezoek Kerstmarkten

Als je een bezoek aan een kerstmarkt hebt gecombineerd met een verblijf in een vakantiehuis dan bof je. Onze vakantiehuizen staan op een kleinschalig vakantieparkje en liggen direct aan het bos. Het bos van het Nationaal Park ’t Dwingelderveld. Loop zo het bos in. Ze zeggen dan wel dat het bos in de herfst zo mooi is, maar geef mij maar de winter. Het is er dan zo stil en ruikt zo lekker fris. Mooie wandelingen kun je er maken.

Type vakantiehuizen en bezoek kerstmarkten in Drenthe 2022

Er zijn verschillende type vakantiehuizen:

De 8 persoonsvakantiehuizen hebben 3 slaapkamers en 2 badkamers. Het luxe vakantiehuizen met een Stoomcabine, ligbad, regendouches en niet te vergeten een houtkachel. De Tureluur, De Bosuil, De Vink

De 6 persoonshuizen hebben 1 slaapkamer en 1 slaapzolder, 1 badkamer met regendouche, vloerverwarming. De Specht, De Grutto

7 persoons houten huis. Dit is de Buizerd, gezellig en heerlijk behaaglijk huis

4 persoons houten huisje. De Kievit, klein maar knus en gezellig huis van hout.

Deze vakantiehuizen staan op een prachtige locatie. Je loopt of fiets direct het bos in. Het is een zeer kleinschalig vakantieparkje, het is er heerlijk rustig en zooo stil. Ook kun je bij helder weer, duizenden sterren bewonderen. Het Dwingelderveld is namelijk een van de donkerste plekjes van Nederland.

Nationaal Park ’t Dwingelderveld

Dit enorme NP is 3500 ha. groot en het grootste natte heide gebied van West-Europa! Het heeft bossen, lieflijke vennetjes, oeroude Pingo’s, Jeneverbes Struwelen (zeldzaam), Zandverstuivingen overgehouden uit de Oertijd en enorme vergezichten over de grote stille heide.

Heb jij al zin om een kerstmarkten in Drenthe 2022 te bezoeken en wil je dit combineren met een heerlijk verblijf in een mooi vakantiehuis op een prachtige locatie? Kijk dan eens voor de beschikbaarheid.

kerstmarkten in Drenthe