Kerstvakantie in Drenthe

Kerstvakantie in Drenthe vieren. Middenin de natuur, direct aan het bos. De stilte en rust om je heen, lekker in de buitenlucht, ontspannen in de stoomcabine of ligbad en relaxen bij de houtkachel. Wie wil dit nou niet! wij bieden u deze kans, www.vakantiehuisjes-drenthe.nl op een zeer kleinschalig vakantieparkje middenin de natuur van Nationaal Park ’t Dwingelderveld in Drenthe.

 

kerstvakantie in  Drenthe

Vakantiehuis De Tureluur 8 personen met o.a. stoomcabine en houtkachel

 

Waarom kerstvakantie in Drenthe vieren

Het vieren van kerst in een vakantiehuis middenin de natuur biedt u een ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven. De rust en schoonheid van de  natuur zorgen voor een vredige sfeer, perfect voor het creëren van warme en intieme momenten met familie en vrienden. Een natuurlijke omgeving kan ook zorgen voor unieke ervaringen, zoals winterwandelingen of genieten van een sfeervol landschap misschien wel bedekt met sneeuw. U kunt het gevoel van verbondenheid met de natuur en elkaar ervaren en dat maakt de feestdagen extra bijzonder.

 

kerst in Drenthe

 

Ligging van de vakantiehuizen

De vakantiehuizen staan op een kleinschalig vakantieparkje direct aan Nationaal Park ’t Dwingelderveld bij Dwingeloo in Drenthe. Een bijzondere ligging, nl. Het Nationaal Park ’t Dwingelderveld is bijzonder vanwege zijn uitgestrekte heidevelden, bossen en vennen. De prachtige zandverstuivingen, de Pingo’s en ja dit zijn nog de overblijfselen uit de IJstijd! Het is het grootste natte heidegebied van West-Europa en herbergt diverse zeldzame planten- en diersoorten. De diversiteit aan landschappen en de relatief ongerepte natuur maken dat het park uniek is. Op ca. 2 km. afstand ligt het bekende dorp Dwingeloo. De landelijke omgeving heeft een serene schoonheid, historische boerderijen en charmante dorpen. Dwingeloo zelf staat bekend om zijn authentieke karakter met rietgedekte boerderijen van honderden jaren oud rondom de Brink. Een perfecte combinatie van cultureel erfgoed en de prachtige natuur. Rondom de Brink van Dwingeloo staan diverse restaurants en winkels.

Type vakantiehuizen, kerstvakantie in Drenthe

Er zijn verschillende type vakantiehuizen, nl.:

  • 8 persoons luxe vakantiehuizen met o.a. stoomcabine, ligbad, 3 slaapkamers, houtkachel, De Vink, De Tureluur, De Bosuil
  • 4 – 6 persoons vakantiehuizen De Specht, De Grutto
  • 7 persoons houten Noors vakantiehuis De Buizerd
  • 4 persoons houten Noors vakantiehuis De Kievit
  • 18 persoons familiehuis met sauna De Leeuwerik

Alle huizen zijn van alle gemakken voorzien en hebben een eigen tuin.

Conclusie Kerstvakantie in Drenthe vieren

Zoals u kunt lezen bieden wij u een ideale uitvalsbasis voor ontspanning, winterwandelingen, fietstochten en\of andere activiteiten in de natuur. En natuurlijk heerlijke momenten in uw vakantieverblijf met familie of vrienden. Kijkt u eens naar de beschikbaarheid en misschien mogen wij u welkom heten in een van onze vakantiehuizen. 

 

kerstfeest in Drenthe

Ervaar het Dwingelgevoel