Last Minute Voorjaarsvakantie

Last Minute Voorjaarsvakantie in Drenthe, kijk dan eens naar beschikbaarheid bij www.vakantiehuisjes-drenthe.nl

Geniet van de voorjaarsvakantie middenin de natuur en ontspan in je luxe vakantiehuis.

 

last minute voorjaarsvakantie

’t Plankenpad / Dwingelderveld

Last Minute Voorjaarsvakantie in Drenthe

Op een unieke locatie ligt een kleinschalig vakantiepark midden in de natuur er staan luxe vakantiebungalows en vakantiehuisjes. Namelijk direct tegen de bosrand van Nationaal Park ‘Dwingelderveld. Je loopt of fietst zo het bos in. Er zijn mooie wandel- en fietsroutes, maar het is ook mogelijk om te paard de omgeving te verkennen. Als je kunt paardrijden, kun je ook een paard/pony huren en hiermee met begeleiding de omgeving verkennen. Voor de kleine mens kun je ook een stappony huren, wandel met een lieve pony een uurtje door het bos. Door de centrale ligging zijn er op korte afstand vele activiteiten te ondernemen voor zowel jong als oud.

 

Type vakantiehuizen

8 persoons luxe vakantiebungalows, De Bosuil, De Tureluur, De Vink (met wellness, stoomcabine, houtkachel, met vele luxe)

6 persoons vakantiehuisjes, De Specht, De Grutto (nieuw en slaapkamer beneden en een slaapzolder, van alle gemakken voorzien)

7 persoons vakantiehuis, De Buizerd (authentiek Noors vakantiehuis, van alle gemakken voorzien)

4 persoons vakantiehuis, De Kievit (authentiek Noors vakantiehuis, knus en van alle gemakken voorzien)

18 persoons familiehuis, De Leeuwerik (met sauna en 7 slaapkamers, 3 badkamers, van alle gemakken voorzien)

De vakantiehuizen hebben allen een eigen terras en rondom tuin. Bijna allen met een eigen parkeerterrein en honden zijn welkom, behalve in De Leeuwerik.

 

Ligging Vakantiehuizen

De ligging van deze vakantiehuizen is uniek. Ze staan direct aan het Nationaal Park ’t Dwingelderveld te Dwingeloo. dit Nationale Park is ca. 3500 ha. groot. Het heeft bossen, liefelijke vennen, zandverstuivingen, oer oude Pingo’s en enorme vergezichten over de grote stille heide. Ervaar de ruimte en hoor de stilte in dit gebied. Ervaar even het OER gevoel!
Het oeroude buurtschap Lhee is nog authentiek, zandpaden doorkruizen dit dorpje, rondom de Brink staan riet gedekte boerderijen van honderden jaren oud. Via de Es gronden kom je in het bekende Brinkdorp Dwingeloo. Door de centrale ligging, ligt dit bijzondere kleinschalige vakantieparkje midden in maar liefst 3 Nationale Parken en vele Natuurgebieden, t.w.:

  • Nationaal Park ’t Dwingelderveld
  • Nationaal Park ’t Drents- Friese Woud
  • Nationaal Park De Weerribben
  • Natuurgebied ’t Leggelerveld
  • Natuurgebied ’t Holtingerveld
  • en natuurlijk de prachtige landelijke omgeving

Ben je nieuwsgierig geworden, kijk dan eens naar de beschikbaarheid en misschien ervaar jij ook wel het Dwingelgevoel.

last minute voorjaarsvakantie