Luxe bungalow Drenthe

Wil jij ook in een luxe bungalow Drenthe vakantie houden? Ga dan eens bij ons op de site kijken. Wij hebben luxe bungalows in Drenthe op een unieke locatie. Voor jong en oud een fijne plek om vakantie te houden of gewoon een paar dagen ertussen uit en actief of relaxed genieten van de natuur.

luxe bungalow drenthe

de Vink 8 persoons vakantiehuis

Luxe bungalows 8 personen

Deze luxe bungalows zijn tot 8 personen en hebben extra voorzieningen, zoals:

  • gezellige living met houtkachel
  • compleet uitgeruste keuken met vaatwasser etc
  • 3 slaapkamers
  • 1 slaapkamer met aangrenzend een badkamer met stortdouche
  • 1 badkamer met ligbad, stortdouches en 4-pers. stoomcabine
  • inpandige berging voor uw fiets o.i.d.
  • eigen terras en tuin met uitzicht op bossen
  • eigen parkeerplaats
  • in vakantiehuis de Bosuil is een zonnebank

Vakantiehuizen tot 7 personen

de Specht en de Grutto zijn vakantiehuizen tot 6 personen, 2 slaapkamers en 1 badkamer, compleet uitgeruste keuken en eigen terras en tuin.

de Buizerd is een Noors vakantiehuis voor 7 personen, 3 slaapkamers, 1 badkamer en een keuken die van alle gemakken voorzien is. eigen terras en parkeerterrein

de Kievit is een knus Noors vakantiehuis voor 4 personen, 2 slaapkamers en dit huis is van alle gemakken voorzien

de Leeuwerik is een groepsaccommodatie met sauna tot 18 personen, 7 slaapkamers, 2 badkamers, keuken met kookeiland, gezellig living met houtkachel, eigen terras en tuin en een eigen parkeerterrein.

Ligging luxe bungalow Drenthe

De vakantiehuizen staan op een kleinschalig vakantiepark. Je kunt hier nog geniet van de stilte, de vogeltjes in het bos je hoort ze fluiten, in de donkere nacht de vele sterren en planeten bewonderen. Ja het is nog echt genieten van de mooie natuur en landelijke omgeving. U loopt vanuit uw vakantiehuis direct het Nationaal Park het Dwingelderveld in. Fietsen kan natuurlijk ook of MTB-en. Misschien wilt u liever te paard de mooie omgeving verkennen, dit behoort ook tot de mogelijkheden. Je kunt zelfs in overleg je eigen paard meenemen. Dwingeloo ligt op 2 kilometer afstand, het bekende Brinkdorp waar diverse restaurants en terrasjes aan de brink staan. Zomers worden er streekmarkten gehouden en andere activiteiten.

fietsen en wandelen ’t Dwingelderveld

Verblijf in een Luxe Bungalow in Drenthe is dubbel genieten