Luxe groepsaccommodatie met sauna

Verblijf in een luxe groepsaccommodatie met sauna. Deze groepsaccommodatie is een royaal opgezet familiehuis voor 18 personen. Ook heeft het een professionele sauna. Het is een fantastisch huis op een prachtige locatie. Het staat op een kleinschalig vakantiepark en ligt direct tegen het Nationaal Park het Dwingelderveld aan. U zult hier zeker genieten van de rust en ruimte en natuurlijk van de gezellige sfeer van deze groepsaccommodatie. Ook is dit huis toegankelijk voor mindervaliden. Alles is gelijkvloers en royaal ingericht.

 

luxe groepsaccommodatie met sauna

de Leeuwerik 18 pers. met sauna

 

De groepsaccommodatie met sauna de Leeuwerik

Dit vakantiehuis is tot 18 personen. Er zijn 7 slaapkamers, waarvan 3 op de begane grond. Op de verdieping zijn 4 slaapkamers. De 2 badkamers hebben stortdouches en dubbele wastafels. De living is gezellig en heeft een curb TV en een houtkachel. De keuken heeft een kookeiland en er is alle ruimte om gezellig met elkaar een maaltijd te bereiden. De eethoek leent zich uitstekend om na te tafelen of spelletjes te doen. De sauna is professioneel en inpandig. Er kunnen auto’s bij de groepsaccommodatie met sauna de Leeuwerik geparkeerd worden. De ruime tuin en terras lenen zich goed voor buiten activiteiten.

 

groepsaccommodatie de Leeuwerik

 

De ligging van de groepsaccommodatie met sauna

De Leeuwerik ligt op een prachtige plek. Het bevindt zich direct tegen het Dwingelderveld aan. Dit is een nationaal park van ca. 3500 ha. groot. Een groot heide gebied dat enorm weids is. Maar ook treft u er naald- en loofbossen aan. Vennetjes en Pingo’s van ontelbare jaren oud. De sporen van de ijstijd treft u er nog aan. Het op een kleinschalig vakantiepark Zonnetij. Het is er nog rustig en een gemoedelijke sfeer. De groepsaccommodatie met sauna ligt in het gehucht Lhee. Dit dorp is een authentiek Drents dorp. Op de brink staan boerderijen van honderden jaren oud. Zandpaden doorkruisen het dorp. OpĀ  2 kilometer afstand ligt het Brinkdorp Dwingeloo. Hier zijn diverse restaurants en winkels. Pak een terrasje aan de brink en laat u verrassen door het mooie landelijke Drenthe.