Luxe overnachting Drenthe

Een luxe overnachting in Drenthe. Dit kan bij vakantiehuisjes-drenthe.nl Natuurlijk genieten in een luxe vakantiebungalow op een unieke locatie!

luxe overnachting

de bosuil 8 personen

 

 

Luxe vakantiebungalows

Als je verblijft in een van onze nieuwe vakantiehuizen de Bosuil, de Tureluur of de Vink heeft u zeker een luxe overnachting Drenthe tijdens uw vakantie. Deze vakantiehuizen zijn tot 8 personen. De huizen zijn royaal ingedeeld en zelfs voor mindervaliden toegankelijk. Er zijn 3 slaapkamers. Op de begane grond treft u een slaapkamer en-suite met badkamer aan. Het is een slaapkamer voor 2 personen met extra lange boxspring bedden. Aansluitend een badkamer met dubbele wastafel en een stort/regen douche. De living is gezellig ingericht met houtkachel en met een Flatscreen TV, DVD speler, Radio en natuurlijk gratis Wifi. De keuken heeft een vaatwasser, koelkast, 4 pits gastoestel en een combi-oven. En is van alle gemakken voorzien. Op de etage zijn 2 slaapkamers met boxspring bedden en in sommige huizen is een slaapbank voor 2 personen. De bedden zijn goed en we krijgen vaak complimenten over deze bedden. De badkamer op deze etage is zeer luxe. Er is een ligbad en stortdouche en een professionele 4-persoons stoomcabine. Deze stoomcabine heeft bankjes met verwarming en u kunt er zeker heerlijk in ontspannen. In de Bosuil staat in 1 slaapkamer een zonnebank. Inpandig is een wasmachine en ruimte voor uw (electrische) fiets. U kunt heerlijke genieten op uw eigen terras met uitzicht op het bos.

 

badkamer met professionele stoomcabine/ligbad/stortdouche

Omgeving luxe overnachting Drenthe

De omgeving is uniek. De vakantiehuizen staan op een kleinschalig vakantiepark, een zeer rustige plek waar u de vogels nog hoort zingen. U loopt direct het Nationaal Park ’t Dwingelderveld in. We liggen aan de rand van dit natuurgebied. U loopt, fiets of rijdt te paard zo het bos in. Ook mag u de hond meenemen. Prachtige wandelingen kunt u direct vanuit uw luxe overnachting in ons vakantiehuis maken. In dit gebied is een losloop gebied voor honden. Dit is natuurlijk heerlijk voor uw hond en voor u. Het NP ’t Dwingelderveld is een groot heidegebied van ca. 3500 ha. Er zijn naald- en loofbossen, weidse heidegebieden en mooie vennen. Dit bijzondere natuurgebied heeft daardoor ook bijzondere Flora en Fauna. U kunt eindeloze wandelingen en/of fietstochten maken. Ook de landelijke omgeving is prachtig. Neem het authentieke Lhee, een buurtgenootschap waar de tijd lijkt stil te staan. Het bekende toeristische dorp Dwingeloo ligt op 2 kilometer afstand. Hier treft u diverse restaurants en winkels aan. Lekker een terrasje pakken in Dwingeloo en geniet van de plaatselijke lekkernijen.

 

Kortom, Luxe overnachting Drenthe in een luxe vakantiebungalow is dubbel genieten!