Mammoet theaterspektakel  Oerprovincie Drenthe

Mammoet een Theaterspektakel over de oertijd van nu. Steekwoorden zijn, Idealen, Moed en Opoffering! Een openluchttheater op het Buinerveld in de Oer provincie Drenthe. Een avond lang neemt spitureel leider Urdward het publiek mee op een mythische reis. Volgens zijn Icka-filosofie zijn wij veel te bezeten van onszelf. Hij laat samen met zijn gezin en volgelingen oeroude rituelen naspelen om zo ons te genezen. Verhalen van o.a het Meisje van Yde, Hert van de Oostvaart, Steen des Aanstoots, Heilige Mammoetjacht, laten zien en voelen wat de geheimen van het leven zijn. Deze zijn wij in de tijd waar wij nu leven vergeten!

Mammoet op het Buinerveld

Mammoet een voorstelling over de oertijd van nu. Dit wordt gespeeld in het natuurgebied Buinerveld met zijn unieke ijstijdenlandschap. ca 150.000 jaar geleden was er de ijsstroom die vanuit het Noordzeegebied schoof over Drenthe en Groningen. Door druk van het ijs en de kracht van smeltwater werden heuvelruggen en beekjes gevormd. Deze heuvelruggen en beekjes zijn er nog. In dit oerlandschap speelt dit theaterstuk zich af.  Bij zonsondergang met fabelachtige kostuums een speciale oertaal en prachtige muziek, dit alles maakt dat u zich in een betoverende omgeving bevindt. Het veld waarover u kijkt, daar liepen Mammoeten, Neanthalers, rendierjagers, verzamelaars en boeren. Overal lieten zij sporen achter zoals, Hunebedden, zwerfkeien, grafheuvels en offerplaatsen. De mysterie van de Oertijd, misschien voelt u het wel.

Tickets Mammoet Drenthe

U kunt tickets bestellen bij Mammoet Openluchttheater. 

Waar en Wanneer Mammoet Buinerveld

Grijp uw kans, als u in een van onze vakantiewoningen verblijft. Is het en unieke belevenis om dit mee te maken. Het is slechts ca 45 km. vanaf onze huizen en ca 40 minuten rijden. De voorstelling speelt vanaf 20 juli 2019 t/m 1 september 2019. Kijkt u eerst op de site van Mammoet wanneer en hoe laat de voorstellingen worden gespeeld.