Met Opa en Oma op vakantie

Met je Opa en Oma op vakantie gaan, dat is onvergetelijk.

Een activiteit die je bij blijft

Met je Opa en Oma op vakantie gaan, dat is onvergetelijk, een bijzondere activiteit. Als de dag van gister herinner ik me de dagen dat ik uit logeren ging naar mijn opa en oma of als ze een paar dagen meegingen met vakantie. Dit waren topdagen, je werd heerlijk verwend en ze hadden alle tijd voor je.

Tegenwoordig is het niet vanzelf sprekend dat je kunt logeren bij je opa en oma. Maar wel gaan de grootouders steeds vaker met hun kleinkinderen op vakantie, of ze gaan mee met het gezin en leuke activiteiten doen.  Dit heeft enorme voordelen, het is niet alleen gezelliger maar vaak zijn je grootouders actiever en ondernemen ze meer met de kleinkinderen dan de ouders. De ouders willen graag tot rust komen van de drukte van alledag. (dit is dan ook mogelijk) Het is eindelijk een win/win situatie.

Vakantie met je familie vieren bij vakantiehuisjes-drenthe.nl is geweldig. De huisjes zijn ruim en goed ingericht zodat er voor ieder voldoende privacy is. Bijvoorbeeld de huizen van 6/8 personen, hier is op de begane grond een slaapkamer met badkamer en suite. En op de bovenverdieping een badkamer met stoomcabine en ligbad om heerlijk te relaxen. En dan natuurlijk de unieke locatie. De prachtige landelijke omgeving, het nationaal park het Dwingelderveld en de brink- en esdorpen in de omgeving. Er zijn vele activiteiten te doen voor jong en oud.  De vakantiehuisjes staan op vakantiepark Zonnetij. Een kleinschalig vakantiepark waar de kinderen vrij kunnen spelen en er genoeg te doen is. Of je kunt er op uit gaan met opa en oma.

In de omgeving zijn leuke bezienswaardigheden voor jong en oud. Ook een voordeel om naar vakantiehuisjes-drenthe.nl te gaan is de reis. Wat dacht je van het lange stilzitten in de auto of als je pech hebt de lange files in de hete zon. En niet te vergeten de tijd die je kwijt bent met het reizen. Een familieweekend in Nederland heeft dan ook veel voordelen.

Kortom vakanties met opa en oma, zijn vakanties die je bij blijven