Mindervaliden vakantie

Een vakantie voor mindervaliden is mogelijk in een luxe vakantiebungalow in Drenthe. Een mobiele beperking hoeft zeker niet een beletsel te zijn voor een fijne vakantie. Onze luxe vakantiebungalow is volledig drempelloos en is royaal ingedeeld. Het staat op een unieke locatie, namelijk aan de rand van het Nationaal Park het Dwingelderveld.

mindervaliden vakantie de Bosuil

de bosuil 8 personen

 

Ligging toegankelijke luxe vakantiebungalow

De ligging van deze luxe toegankelijke vakantiebungalow is perfect. Op een kleinschalig vakantiepark Zonnetij staan deze vakantiehuizen. Het is een gemoedelijke sfeer en royaal aangelegd. U zult hier nog van de stilte en rust genieten. Ook voor mindervaliden kunt u hier van uw vakantie genieten en volledig ontspannen. Op een unieke locatie. nl. aan de rand van Natuurpark NP  ’t Dwingelderveld.  Het natuurpark ’t Dwingelderveld is ca 3500 ha. groot en enorm weids. Het bestaat uit heide, bossen en vennen. Prachtige fietspaden en (verharde) wandelpaden. Het buurtschap Lhee waar de huizen staan, is authentiek en het lijkt alsof de tijd er heeft stilgestaan. Rietgedekte boerderijen staan aan de brink en zandpaden doorkruisen het dorp. Op ca. 2 km. afstand ligt het dorp Dwingeloo. Een prachtig brinkdorp waar diverse restaurants en winkels zijn.

 

mindervaliden vakantie

’t dwingelderveld

 

Toegankelijke vakantiehuis

De luxe vakantiebungalow voor 8 personen is royaal aangelegd en van alle gemakken voorzien. Ook voor mindervaliden op vakantie is dit een uitstekende keuze. Het vakantiehuis is volledig drempelloos. De deuren zijn tenminste 90 cm. breed. Beneden is er een slaapkamer voor 2 personen met een badkamer en-suite. Deze badkamer is royaal ingedeeld. U treft er 2 wastafels aan en een stortdouche. De living is gezellig met een houtkachel en de keuken is van alle gemakken voorzien. Het gehele huis is verwarmd met vloerverwarming. Vanuit de living kunt u op het terras komen. Een prachtig uitzicht op de tuin en het bos van het NP ’t Dwingelderveld. Op de verdieping zijn 2 slaapkamers en een badkamer met stortdouche en ligbad. Kortom een fantastisch huis voor een mindervaliden vakantie.

Waarom dit luxe vakantiehuis

  • toegankelijke voor rolstoelgebruikers
  • luxe en comfort
  • royaal ingedeeld en aangelegd
  • unieke locatie
  • midden in de natuur
  • rust en ontspanning

Voor een mindervaliden vakantie kunt u bij ons terecht!