Natuurhuisje Drenthe 

Een luxe natuurhuisje in Drenthe, wie wil dit nu niet! Heerlijk genieten in de natuur. De prachtige natuur van Drenthe. Onze vakantiehuizen staan op een kleinschalig vakantiepark midden in de natuur.

 

natuurhuisje drenthe

de Bosuil wellness 8 personen

de vakantiehuizen

Ons luxe vakantiebungalow is tot 8 personen groot en van alle gemakken voorzien. In de living heeft een houtkachel en TV. De keuken heeft een combi-oven en vaatwasmachine en verder alle apparatuur die u nodig heeft. Op de benedenverdieping is een slaapkamer en-suite met royale badkamer en een stortdouche. Op de bovenverdieping zijn 2 royale slaapkamers. Een badkamer met een professionele stoomcabine voor 4 personen met stortdouche en een ligbad. Kortom een heerlijk huis om in te verblijven. Het huis is vrijstaand en heeft en eigen terras en tuin.

Omgeving en ligging natuurhuisjes

De prachtige natuur van Nationaal Park ’t Dwingelderveld  heeft u in de achtertuin. Een natuurgebied van ca 3500 ha. groot dat bestaat uit Bos, Vennen en een groot nat heidegebied. Een van de grootste natte heidegebieden van Europa.  Als u in ons natuurhuisje verblijft dan heeft u de mooie natuur in de achtertuin. U kunt zo het bos in wandelen of u pakt de fiets. Er liggen diverse fietsknooppunten bij Vakantiepark Zonnetij. U kunt eindeloos fietsen vanuit ons natuurhuisje. De prachtige landelijke omgeving en het authentieke Lhee. Of u bezoekt het mooie brinkdorp Dwingeloo. Het groenste dorp van Europa Dwingeloo. U komt hier diverse restaurants tegen, of lekker een terrasje pakken. Winkels zijn er voldoende en er worden leuke activiteiten georganiseerd.

alles op een rijtje

  • ligging midden in de natuur
  • luxe vakantiehuisje
  • landelijke omgeving
  • Nationaal Park ’t Dwingelderveld
  • wellness
  • van alle gemakken voorzien

Het Dwingelgevoel, als u in de prachtige natuur van het Dwingelderveld bent, misschien ervaart u dit dan wel. Bent u al nieuwsgierig, wilt u dit ook ervaren? Of u er nu Fietst, Wandelt, MTB-en of te Paard, u zult het vast ervaren. Ik kan met een gerust hart u ons natuurhuisje Drenthe aan bevelen.

    Groepsaccommodatie Leeuwerik Dwingeloo

    Tot 18 personen