Natuurhuisje fietsen Drenthe

Verblijf in een natuurhuisje fietsen Drenthe, heerlijk fietsen in Drenthe en verblijven in een natuurhuisjes of een  luxe vakantiehuis in de natuur. In een van onze vakantiehuizen kan dit. U kunt naar hartenlust fietsen. U verblijft in een vakantiehuis tegen het Nationaal Park ’t Dwingelderveld  in Dwingeloo. U pakt de fiets en fietst zo de vele fietsroutes op. U kunt echt alle kanten op. In een natuurhuisjes en fietsen in Drenthe, bent u in de natuur en kunt u vele activiteiten beleven in de mooie natuur. Dit alles bij u in de achtertuin. Onze huizen staan op een kleinschalig vakantiepark in Lhee. Hier ervaart u nog de stilte en rust van de mooie provincie Drenthe.

 

natuurhuisje fietsen Drenthe

Samen genieten in Drenthe

 

 

vakantiehuis de Tureluur 6/8 personen

verblijven in natuurhuisje en fietsen in Drenthe

We hebben diverse natuurhuisjes, misschien wilt u een authentieke noorse vakantiehuisje bv de Kievit voor 4 personen. Dit is een natuurhuisje, heel gezellig. Of de Buizerd een Noorse houten vakantiehuis tot 7 personen.  Maar ook voor grotere groepen kunt u bij ons terecht, bv. De Vink, de Tureluur en de Bosuil zijn luxe vakantiebungalows van alle gemakken voorzien. U kunt hier met zijn achten in vertoeven. Ziet u het voor u: u bent de hele dag heerlijk aan het fietsen of wandelen geweest, Moe maar voldaan. Dan gaat u lekker in het grote ligbad bijkomen. Maar ook kunt u in de professionele stoomcabine relaxen. In deze stoomcabine kunnen 4 personen. Wist u dat stomen heel gezond is. Het is goed voor de bloedsomloop en activeert het lichaam om afvalstoffen af te stoten. Maar een krantje lezen bij de houtkachel is ook mogelijk. Kortom vele manieren om te ontspannen.

 

Groepsaccommodatie met sauna

Ook hebben we een groepsaccommodatie met sauna. Deze groepsaccommodatie de Leeuwerik is tot 18 personen en heeft 7 slaapkamers, 2 badkamers en een prachtige keuken met kookeiland. Dit fijne huis is royaal en zeer comfortabel ingericht. Neemt u een electrische fiets mee, geen probleem er is een oplaadpunt voor fietsen. Deze groepsaccommodatie is geen natuurhuisje meer te  noemen. U verblijft in een groot familiehuis met sauna in de mooie natuur van Drenthe.

Fietsen in Drenthe

Fietsen in Drenthe dat is wat je wilt, Drenthe is de fietsprovincie van Nederland. Drenthe heeft zich gespecialiseerd in het aanleggen van fietsroutes. Dit is ook geen wonder. Drenthe de fietsprovincie van Nederland met zijn mooie landelijke omgeving, de authentieke dorpen met brinken in het centrum. En natuurlijk het Nationaal Park ’t Dwingelderveld naast de deur. U kunt alle kanten op. Als u verblijft in natuurhuisjes en fietsen in Drenthe, kunt u natuurlijk de fiets meenemen, maar ook een fiets huren in Dwingeloo, dit is mogelijk.

MTB-en in Drenthe

natuurhuisje fietsen drenthe

vele mtb-routes naast uw huis

 

Fietsen in Drenthe en dan liever Mountainbiken! Ook dit is direct vanuit het natuurhuisje mogelijk. Het grote MTB-routes netwerk ligt naast de deur. U kunt van de ene MTB-route naar de andere MTB-route fietsen door middel van verbinding paden te volgen. Of misschien een hele sportieve uitdaging. U beklimt de Col du Vam een sportieve uitdaging om deze route te volgen naar het dak van Drenthe met zijn spectaculaire uitzicht.

Activiteiten bij Natuurhuisje Drenthe

  • fietsen
  • Mountainbiken
  • wandelen
  • paardrijden
  • brommerrijden/solextourtocht
  • en nog meer…

Fietsen in Drenthe en verblijf in een natuurhuisje van vakantiehuisjes-drenthe.nl

Geniet en ontspan in een natuurhuisje en stap op de fiets