Natuurhuisje hond mee op vakantie

Natuurhuisje hond mee op vakantie. Heerlijk in een natuurhuisje en dan je hond mee op vakantie.  Dit is fijn, samen in de natuurlijke omgeving. met je trouwe vriend. Het is fijn om je hond of huisdier mee te nemen op vakantie. Je huisdier hoort toch bij de familie. De naam zegt het immers al “huisdier”.

 

natuurhuisje hond mee op vakantie

samen genieten

 

Natuurlijke omgeving

De omgeving waar onze luxe vakantiebungalows staan en onze authentieke noorse vakantiehuizen is uniek. De vakantiehuizen staan direct aan het Nationaal Park het Dwingelderveld in Lhee Dwingeloo, aan de rand van het bos. U loopt direct vanuit uw vakantiewoning het bos in. Dit bos is een losloop gebied voor honden. Luxer kun je het niet krijgen. De honden kunnen heerlijk rennen en spelen in dit gedeelte van het bos. Het Dwingelderveld is een 3500 ha. groot natuurgebied. grote heidevelden, Vennen en pingo’s en loof en naaldbossen. U kunt hier eindeloos wandelen en fietsen. Maar er zijn ook veel MTB-routes. Of misschien wil je de omgeving verkennen te paard. Ook je paard mee op vakantie is mogelijk. U kunt uw eigen paard meenemen. Er zijn stallen aanwezig, maar ook kun je een paard huren bij vakantiepark Zonnetij.

Ligging natuurhuisje

De natuurhuisjes staan op een kleinschalig vakantiepark Zonnetij, het grenst direct aan het NP ’t Dwingelderveld. Het ligt in het buurtgenootschap Lhee. Dit is een van de oudste dorpen van Drenthe. Rietgedekte boerderijen van honderden jaren oud aan de brinken. En zandpaden die het dorp doorkruisen, het lijkt alsof de tijd er heeft stilgestaan. In Dwingeloo op 2 km afstand, treft u diverse restaurants en winkels aan.

 

natuurhuisje hond mee op vakantie

authentieke Noorse bungalow de Kievit

Vakantiehuizen

Onze authentieke houten noorse  vakantiehuizen  zijn gezellig en van alle gemakken voorzien. We hebben keuze uit een 2/4 persoons en van 4/7 persoonshuis huizen.  U heeft rondom ruimte om het huis en een eigen terras. Ook hebben we luxe vakantiebungalows, deze woningen zijn van 6/8 personen. U heeft echt alle gemakken en luxe zoals, stortdouches, ligbad en een professionele stoomcabine. Het huis is royaal ingericht en drempelloos. Ook voor mindervaliden is dit zeer geschikt. Uw huisdier mag mee op vakantie naar natuurhuisje hond mee op vakantie.

 

luxe bungalow tot 8 pers. de Bosuil

 

Waarom je hond of huisdier mee op vakantie

  • samen genieten
  • geen oppas nodig
  • natuurlijke omgeving
  • relaxed en actief in landelijke omgeving
  • landelijke omgeving

In een natuurhuisje met je hond is dubbel genieten