Natuurhuisje met kinderen

In een Natuurhuisje met kinderen verblijven en spelen in de natuur!  Verblijf in een gezellige authentieke Noors vakantiehuis, bv de Kievit voor 4 personen of de Buizerd tot 7 personen. De natuurhuisjes staan direct tegen het NP ’t  Dwingelderveld aan. U bent direct in het bos, waar de kinderen heerlijk kunnen ravotten en hutten bouwen. En waar u kunt relaxen en ontspannen. Een Natuurhuisje met kinderen een vakantie die je bij blijft.

 

natuurhuisje met kinderen

lekker crossen

In een natuurhuisje met kinderen verblijven

Heerlijk in een natuurhuisje met kinderen in Drenthe en terug naar de natuur. Buitenspelen, klimmen, ravotten en lekker actief bezig zijn. Dit zijn woorden die je als muziek in de oren klinken. Onze natuurhuisjes staan op een kleinschalig vakantiepark. Aan de rand van het bos van het Nationaal Park het ’t Dwingelderveld. Je kunt er heerlijk spelen, hutten bouwen. Of crossen op je fiets en volg de mooie mountainbike-routes. Of misschien wil je wel een pony leasen bij vakantiepark Zonnetij. De pony lekker vertroetelen. Of een bosritje op je pony maken. Sterren kijken in de nacht. Wist je dat Dwingeloo een van de donkerste plekjes van Nederland is? Ook worden er leuke activiteiten voor kinderen en volwassenen georganiseerd bij het bezoekerscentrum ’t Dwingelderveld.

 

familiehuis tot 18 personen

Familiehuizen groot en klein

Er zijn diverse natuurhuisje met kinderen. o.a. luxe natuurhuisje, Noorse houten vakantiehuizen. Een groepsaccommodatie met sauna. Voor iedereen wat wils bij vakantiehuisjes-drenthe.nl/vakantiehuizen . De luxe natuurhuisje zijn tot 8 personen en van alle gemakken voorzien. 3 grote slaapkamers en 2 badkamers. De badkamer heeft een ligbad, een stortdouche en een heuse professionele stoomcabine voor 4 personen. U kunt deze natuurhuisje wel een wellness-bungalow in de natuur noemen. De slaapkamers zijn groot en hebben heerlijke boxspring-bedden. In de kamer is een houtkachel. De Noorse bungalows zijn duurzame woningen. de Buizerd is voor 7 personen en de Kievit is voor 4 personen. Erg gezellig en ook deze natuurhuisjes met kinderen staan aan de rand van het bos. Een heerlijke plek voor u en uw kinderen. Ook is het mogelijk om een huisdier mee te nemen.

Groepsaccommodatie en natuurhuisje met kinderen

Onze groepsaccommodatie heeft een sauna en is voor max. 18 personen. Er zijn 7 slaapkamers en 2 badkamers. In de keuken is een kookeiland, waar je gezellig met elkaar kunt kokkerellen. De living heeft een houtkachel en een moderne grote TV. Een terras en alle ruimte om buiten en binnen spelletjes te doen met elkaar. Een familiehuis of natuurhuis voor kinderen  is voor jong en oud, samen genieten van de natuur.

waarom natuurhuisje met kinderen

  • buiten spelen en buiten zijn
  • actief bezig
  • hutten bouwen, klimmen, ravotten
  • leuke activiteiten bij vakantiepark
  • leuke activiteiten bij nationaalpark ’t Dwingelderveld
  • mooie vakantiehuizen
  • midden in de natuur
  • gezonde buitenlucht

 Natuurhuisje met kinderen, een super vakantie voor jong en oud