Natuurhuisjes groepsaccommodatie

Natuurhuisjes groepsaccommodatie, op unieke locatie met familie of vrienden samen genieten van de natuur en relaxen in je luxe groepsaccommodatie tot 18 personen. In groepsaccommodatie de Leeuwerik met sauna aan het Nationaal Park ’t Dwingelderveld is dit allemaal mogelijk.

natuurhuisjes groepsaccommodatie

familiehuis de Leeuwerik 10/18 personen

Omgeving natuurhuisjes

Op een kleinschalig vakantiepark middenin de natuur staat groepsaccommodatie de Leeuwerik. Zo vanuit je verblijf het bos inlopen. Een prachtig bos. Als je doorloopt kom je op de grote Dwingelose Heide met enorme vergezichten. Op het parkje is de sfeer gemoedelijk en het is er rustig. Je hoort de vogeltjes nog fluiten. ’s Nachts is het er donker. Ja dit gebied is een van de donkerste plekjes van Nederland. Misschien zie je wel (vallende) sterren en planeten. Lhee is een authentiek Drents buurtschap. Op de Brink staan nog rietgedekte boerderijen van honderden jaren oud. Als je via de Es gaat dan kom je in het bekende Brinkdorp Dwingeloo. Een mooi dorp met diverse restaurants en winkeltjes. De groepsaccommodatie staat direct aan het Nationaal Park ’t Dwingelderveld. Dit is een natuurgebied van 3500 ha. Het grootste natte heidegebied van Europa. Niet alleen heide, maar ook loof en naaldbossen, liefelijke vennetjes, zandverstuivingen, grafheuvels en pingo’s zijn te bewonderen. Door de afwisselende natuur is er ook een grote diversiteit aan Flora en Fauna. Zie de kraanvogels in een ven, de adder op een warm plekje, de reeën aan de rand van het bos. De jeneverbesstruwelen, te veel om op te noemen. Voor interessante info over dit gebied kun je terecht in het bezoekerscentrum van ’t Dwingelderveld. 

NP ’t Dwingelderveld

 

Locatie natuurhuisjes en groepsaccommodatie

Op het vakantieparkje kun je terecht voor grote en kleine groepen, te denken valt aan:

Luxe vakantiebungalow tot 8 personen

Vakantiehuis tot 6 personen

Noors vakantiehuis 7 personen

Noors vakantiehuis 4 personen

groepsaccommodatie met sauna 18 personen

Geniet van de natuur om je heen, zo vanuit je vakantieverblijf de mooie wandelroutes volgen. Fietsen in de omgeving en langs de vele natuurgebieden gaan. Actief MTB-en of zelfs te paard de omgeving verkennen is mogelijk. Je kunt in overleg je eigen paard meenemen of een paard/pony huren.

Natuurhuisjes en groepsaccommodatie op unieke locatie in Drenthe, Natuurlijk genieten!!

 

het Dwingelgevoel…