NK Wielerfeest Col-du-Vam

NK Wielerfeest Col-du-Vam in de Fietsprovincie Drenthe 2020! Het Wielerfeest Nederlands Kampioenschap Wielrennen is dit jaar weer in Drenthe! Deze keer op een unieke locatie, namelijk op de vuilnisbelt van Wijster ook wel de Col-du-Vam genoemd. Een spectaculaire NK wordt het dit jaar, prachtige routes op en om de Col-du-Vam met klimpartijen tot wel 10%! Een hele uitdaging voor jou en mij. Maar heb begrepen dat de professionals er in ca. 30 seconden bij op klimmen en het dak van Drenthe bereiken! Wanneer is dit evenement: op 19, 20 en 21 juni 2020. Reserveer alvast een huis of groepsaccommodatie tijdens dit wielerfeest bij vakantiehuisjes-drenthe.nl 

NK Wielerfeest op Col du Vam

VAM-berg

NK Col du Vam even anders

Dit jaar 2020 zal het NK Wielrennen net even anders zijn als voorgaande jaren. De wielerbond heeft besloten om ook de NK Jeugd te organiseren gelijk met de Profs. Dit is natuurlijk een super idee, immers alle ingrediënten, denk aan routes/officiels/aankleding/organisatie etc. is al gedaan, goed idee om de jeugd ook hiervan mee te laten profiteren.

 

Verblijf tijdens NK Wielrennen

Als je tijdens dit grote evenement NK Wielerfeest Col-du-Vam een overnachting(en) zoekt, dan ben je bij www.vakantiehuisjes-Drenthe.nl op het juiste adres. Of je nu de route alvast wilt verkennen, of ook deze uitdaging eens aangaan. Of je bent bezoeker van het Nederlands Kampioenschap. We kunnen je zeker onze vakantiehuisjes aanraden. De huizen staan op een kleinschalig vakantiepark en direct aan de fietsroutes en MTB routes die o.a. naar de VAM-berg gaan. Het is nog niet helemaal duidelijk, maar in de wandelgangen wordt al beweerd dat de route(s) van dit Nederlands Kampioenschap bij onze huisjes langsgaan. We staan direct tegen het Nationaal Park ’t Dwingelderveld aan, een groot natuurgebied met veel fietsknooppunten en MTB -routes. En wandelen kun je er natuurlijk ook prachtig of paardrijden, ook een optie.

 

Verblijf in een Luxe vakantiebungalows

Tijdens je verblijf zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt gebruik maken van een authentieke noors vakantiehuis. Maar ook de luxe vakantiebungalows zijn zeker de moeite waard. Waarom Luxe: deze huizen zijn voor 8 personen met 3 slaapkamers en 2 badkamers. De grote badkamer bestaat uit een ligbad en stortdouche en een professionele stoomcabine. Een heerlijke ontspanning na een actieve dag. Deze bungalow is van alle gemakken voorzien, gezellige living met houtkachel en  een eigen terras met uitzicht op het bos van het NP ’t Dwingelderveld.

de Tureluur 8 personen

 

Verblijf in Groepsaccommodatie de Leeuwerik met Sauna

Ben je met een groep en wil jij ook eens NK Wielerfeest Col-du-Vam bijwonen? dan is onze groepsaccommodatie net iets voor jou. Dit huis is geschikt voor 18 personen met 7 slaapkamers en 2 badkamers en een prachtige sauna. Ook hier geldt natuurlijk na een dag actief zijn is het heerlijk en gezond om een sauna te nemen. Verder is dit huis royaal ingedeeld met een gezellige living met houtkachel en curved TV. De keuken heeft een kookeiland, ideaal om met elkaar een maaltijd te bereiden. Ook hier eigen parkeerterrein en terras.

Actief, Onstpanning, Relaxen en Sport kan zeker samengaan in een vakantiehuis van vakantiehuisjes-drenthe.nl

 

actief genieten voor jong en oud!