Op vakantie met hond in Drenthe

op vakantie met hond in Drenthe

Op vakantie met je hond in Drenthe een feest op zich. Het is dubbel plezier, je neemt je hond mee op vakantie naar Drenthe. Geen zorgen voor het onderkomen van je geliefde viervoeter. De hond blij dat ie bij je blijft en heerlijke wandelingen in Drenthe kan maken. Jij blij omdat er een mogelijkheid is om je hond mee te nemen en te verblijven op een super locatie in Drenthe in een fantastisch vakantiehuis dat van alle gemakken voorzien is en heerlijk royaal is ingedeeld. Wat wil je nog meer!

Wat te doen op vakantie met je hond in Drenthe

Het ligt eigenlijk wel voor de hand. Drenthe is de dunst bevolkte provincie van Nederland. Het heeft 3 Nationale Parken, enkele losse natuurgebieden en diverse boswachterijen. Je hoeft echt niet ver van huis te gaan om een mooie fiets en/of  wandelvakantie te vinden. Drenthe heeft het! Het is een heerlijke bezigheid om samen met je hond eindeloze wandelingen te maken door het natuurschoon. Fietsen kan natuurlijk ook, de hond kan lekker rennen. Houdt je van de natuur en een landelijke omgeving dan is het heerlijk om dit te verkennen samen met je trouwe viervoeter.

Vakantie met hond in het Dwingelderveld

Wat dacht je van het Nationaal Park ’t Dwingelderveld. Het is een natuurgebied van ca 3500 ha. groot, bestaat uit heide, bossen en vennen. Het gebied is honderden jaren oud. Mammoeten leefden er in de IJstijd, het trechterbeker volk, grafheuvels, pingo’s, een gebied dat geschiedenis heeft. Er zijn 2 schaapskuddes en heeft een enorme flora en fauna. Er zijn enorm veel wandelroutes, ja zelfs direct vanuit je vakantiehuis stap je zo de wandelroutes op. Je kunt alle kanten op. Het Dwingelderveld is groot, je treft er heide aan, maar ook bossen aan. Het bos dat direct naast onze vakantiehuisjes staat is een losloop gebied voor honden. .Mooier kun je het niet krijgen.

Wat kun je verwachten

  • luxe vakantiehuisjes
  • authentieke Noorse vakantiehuizen
  • van alle gemakken voorzien
  • unieke ligging
  • direct aan bos met losloop gebied voor honden
  • op kleinschalig vakantiepark
  • mooie wandel en fietsroutes in je achtertuin
  • maximaal 2 honden in 1 huis
  • eigen terras en tuin

 

samen genieten

Kortom: Op vakantie met hond in Drenthe, is plezier voor 2