overnachten TT Assen

Tijdens de TT Assen overnachten in een luxe vakantiebungalow of een groepsaccommodatie in Lhee/Dwingeloo onder de rook van Assen. Dit alles op een prachtige locatie midden in de natuur van het Nationaal Park ’t Dwingelderveld.

overnachten TT Assen

TT Assen

Luxe vakantiebungalows

Een overnachting tijdens de TT Assen in een luxe bungalow is zeker de moeite waard. Deze vakantiehuizen zijn voor 8 personen en van alle gemakken voorzien. Op de begane grond is een slaapkamer met badkamer en-suite, op de de bovenverdieping 2 slaapkamers en een luxe badkamer met ligbad, stortdouches en een professionele stoomcabine. De gezellige living heeft een houtkachel en een keuken van alle gemakken voorzien. Een eigen terras en parkeerterrein voor je motor of auto.

groepsaccommodatie de Leeuwerik

 

Groepsaccommodatie met sauna

Misschien wil je tijdens een TT circuit evenement in Assen wel met een groep verblijven in een groepsaccommodatie. Dit is mogelijk in de Leeuwerik. Dit vakantiehuis is een aanrader voor grote groepen. Heel gezellig en royaal ingedeeld. Living met curved TV en houtkachel, Keuken met kookeiland, dubbele koelkast, dubbele vaatwasser (hier zul je veel gemak van hebben), 7 slaapkamers, 2 badkamers met stortdouches, en een professionele sauna. Met een eigen terras en parkeerterrein.

Noorse vakantiehuizen

De authentieke noorse vakantiehuizen met de gezellige sfeer zijn natuurlijk ook beschikbaar. De kievit is voor 4 personen, klein maar knus. de Buizerd is tot 7 personen. Deze vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien.

Ligging vakantiehuizen

Overnachten tijdens een TT circuit evenement Assen kan in Lhee/Dwingeloo. Op ca. 30 minuten rijden ben je in Assen, Op ca 3 km. afstand ligt de A28, een goede verbinding met Assen. Onze huizen staan tegen het Nationaal Park het Dwingelderveld aan. Een prachtig natuurgebied van ca. 3500 ha., het bestaat uit heide, bossen en vennen. Geniet van de rust en de ruimte. even ontspannen na een dag moter geronk. Een heerlijke ervaring, die stilte. Dwingeloo ligt op 2 km. afstand, hier zijn diverse restaurants en winkels.

Waarom deze overnachting tijdens TT Assen

  • luxe en comfort
  • van alle gemakken voorzien
  • goede verbinding met Assen
  • genieten van de stilte
  • grote en kleine groepen

Kortom: Na het geronk van motoren tijdens de TT Assen even bijkomen in de natuur in een luxe vakantiebungalow