Overnachten Viva la Frida!

Overnachten Viva la Frida, wil jij cultuur en natuur? Kijk eens voor de mogelijkheden bij Vakantiehuisjes-Drenthe.nl
Combineer je bezoek aan de internationale tentoonstelling van Frida Kahlo in het Drents museum met een paar dagen natuur in Dwingeloo.

overnachten Viva la Frida!

Tentoonstelling Drents Museum Frida Kahlo van 8 oktober 2021 t/m 27 maart 2022

Tentoonstelling Viva la Frida!

In het Drents museum is een tentoonstelling van Frida Kahlo. Een van de meest geliefde en bekendste kunstenaars ter wereld. Deze tentoonstelling wordt gehouden van 8 oktober 2021 t/m 27 maart 2022. Viva la Frida! Live and art of Frida Kahlo, deze 2 collecties komen voor het eerst bij elkaar en wel in het Drents Museum in Assen. De opening van deze bijzondere tentoonstelling is gedaan door Koningin Maxima. Ook is er een uitgebreid activiteitenprogramma rond deze Mexicaanse kunstenares. Kijk eens voor meer info op DrentsMuseum.

Vakantiehuisjes

Er zijn verschillende type vakantiehuisjes van groot tot klein.

  • de Kievit 4-persoons Noors houten knus vakantiehuisje
  • de buizerd 7-persoons Noors houten vakantiehuisje
  • de Tureluur, de Vink, de Bosuil, 8 persoons luxe vakantiebungalow met o.a. stoomcabine, ligbad, houtkachel ed
  • de Specht, de Grutto 4 – 6 persoons vakantiehuis
  • de Leeuwerik met sauna tot 18 personen

Ligging vakantiehuisjes

Overnachten Viva la Frida! Kijk eens op onze site. De vakantiehuizen staan op een kleinschalig vakantiepark. Het is er heerlijk rustig en ligt direct tegen het Nationaal Park ’t Dwingelderveld aan. Vanuit je vakantieverblijf loop je zo het bos in van dit Nationale Park. Geniet van de mooie natuur. Als je door het bos loopt kom je op de grote stille heide. Het Dwingelderveld is ca. 3500 ha. groot. Je komt er liefelijke vennen tegen, oeroude Pingo’s, zandverstuivingen, bossen en enorme vergezichten over het heidegebied. Door de grote diversiteit van flora en fauna zijn er ook bijzondere dieren te spotten. Op ca. 2 km. afstand ligt het bekende brinkdorp Dwingeloo. Hier zijn diverse restaurants en winkels rondom de Brink. Ook de landelijke omgeving is prachtig. Bekijk het authentieke dorpje Lhee eens. Zandpaden doorkruisen dit dorpje en riet gedekte boerderijen staan rondom de Brink. Het lijkt alsof de tijd er heeft stil gestaan.

Cultuur en Natuur tijdens overnachten Viva la Frida!

Een verblijf in een van onze vakantiehuisjes tijdens je bezoek aan de tentoonstelling Viva la Frida! is een mooie combinatie. Een paar daagjes weg in eigenland en geniet van Cultuur en Natuur in Drenthe.