Rolstoelvriendelijk vakantiehuis

Een rolstoelvriendelijk vakantiehuis is voor rolstoelgebruikers een must voor een relaxte vakantie. Verblijf in een luxe vakantiehuis zonder drempels en royaal ingedeeld. Brede deuren en een royale slaapkamer met aangrenzend een badkamer en-suite. Hierdoor is het voor u als mindervalide ook prettig om op vakantie te gaan. Iedereen heeft recht op een leuke, zorgeloze vakantie. Wij hebben luxe rolstoelvriendelijke vakantiebungalows tot 8 personen. Deze vakantiehuizen zijn luxe met wellness. Zoals al eerder genoemd treft u op de begane grond een royale slaapkamer met badkamer en-suite. Deze badkamer is ruim en heeft een stortdouche. Op de bovenverdieping zijn 2 slaapkamers (geen lift) en een badkamer met een professionele stoomcabine, stortdouche en ligbad. De deuren zijn tenminste 90 cm breed en alles is drempelloos.

 

rolstoelvriendelijk vakantiehuis

de Bosuil wellness 8 personen

Omgeving rolstoelvriendelijke vakantiebungalows

Op een kleinschalig vakantiepark Zonnetij staan onze vakantiehuizen. Een gemoedelijk rustig vakantieparkje in Lhee. Hier geniet u nog van de rust en de ruimte en de mooie natuur van Drenthe. In de vakantieperiode worden er ook activiteiten georganiseerd, voor iedereen wat wils. Onze vakantiehuizen grenzen direct aan het Nationaal Park ’t Dwingelderveld. Dit natuurpark is ca. 3500 ha. groot en is een enorm groot heidegebied. Prachtige bossen en vennen. Het is een uniek natuurgebied, waar u eindeloos kunt vertoeven. Lhee is een authentiek buurtgenootschap, zandpaden doorkruisen het dorp en er zijn brinken met rietgedekte boerderijen van honderden jaren oud. Op 2 kilometer afstand ligt het brinkdorp Dwingeloo. Een mooi dorp waar u talloze restaurants en winkels aantreft. Van pannenkoeken, patat tot Pizza, maar ook exclusief uit eten gaan. Een terrasje pakken aan de Brink is natuurlijk ook mogelijk.

rolstoelvriendelijk vakantiehuis de leeuwerik

groepsaccommodatie met sauna de Leeuwerik tot 18 personen

Rolstoelvriendelijk vakantiehuis tot 18 personen

Ook hebben we een groepsaccommodatie tot 18 personen met sauna. Deze vakantiehuis is volledig drempelloos en heeft ook brede deuren. Op de begane grond zijn 2 royale slaapkamers met eigen wastafels. De badkamers op de begane grond zijn royaal en zeker rolstoelvriendelijk. Vanuit de living kunt u zo het terras opgaan en heeft u uitzicht op het bos van het NP ’t Dwingelderveld.

Waarom rolstoelvriendelijk vakantiehuis

  • brede deuren
  • drempelloos
  • royaal en luxe
  • eigen terras
  • eigen tuin
  • direct aan nationaal park
  • natuurlijke omgeving
  • rust en ruimte

Reserveer een ontspannen vakantie in een toegankelijk vakantiehuis

toegankelijk vakantiehuis

toegankelijk vakantiehuis de bosuil