Taribush Lente Wandelfestival

Tip: Taribush Lente Wandelfestival een aanrader voor gezellige wandelaars en natuurliefhebbers voor jong en oud! Terugkerend evenement, datum: zondag 22 maart 2020! Diverse wandelroutes door en om het mooie Nationaal Park ’t Dwingelderveld. Leuk voor een weekendje weg en verblijf in een van onze vakantiehuisjes.

Taribush Lente Wandelfestival

Info Taribush Lente Wandelfestival

Een wandelfestival dat elk jaar weer terugkomt door de enthousiaste reacties van de deelnemers. Het is een wandelfestival en er is van alles te doen. Op bijvoorbeeld Kamp de Marke zit de sfeer er al in vanaf 9.00 uur. Bij aankomst krijg je koffie en een plakje cake voor iedere deelnemer. Elk drankje dat je nuttigt op kamp de Marke is bij de prijs inbegrepen, ook het eventuele biertje of wijntje na afloop.¬† Ook zijn er een aantal eettentjes op het terrein aanwezig.¬† Op verschillende locaties zullen 6 artiesten live muziek spelen. Ook is er een theatergroep aanwezig die menigeen zal vermaken tijdens dit wandelfestijn. S’middags zijn er 2 podiums: podium Leuk & Gezellig daar zullen de artiesten Simon van Dijk, Ram, Alex Loeb een optreden verzorgen. En op het podium de Buffel zullen er bandjes optreden, namelijk The Sweets, Archies Grand Adventure en Stringbeans.

Routes van het Taribush Lente Wandelfestival

10, 18 & 25 kilometer, start vanaf 09.00 uur. Volledig gemarkeerde routes door de bossen, langs de vele pingo’s en vennetjes en de uitgestrekte heide in het NP ’t Dwingelderveld. Deze wandeltocht is voor natuurliefhebbers en gezellige wandelaars!

Avonturentocht voor de Jeugd: dit is een speur/puzzeltocht vol verassingen voor kinderen van 6/12 jaar. Het is de bedoeling dat de kinderen de juiste letters en routes vinden. De winnaars gaan met een toffe prijs naar huis.

Kindertocht voor Kids: Een wandeltocht van ca. 3 km. voor gezinnen met kinderen tot ca. 6 jaar. Je wordt met een paardentram weggebracht naar een plek in het grote bos! Daarna moet je de paaltjes volgen en opdrachten uitvoeren om weer heel huids aan te komen. Ook ligt er een schat verstop, mocht je deze vinden, dan mag je een cadeautje uit de schatkist van Taribush pakken.

Verblijf Vakantiehuisjes

Als je dit Wandelfestival van Taribush eens wilt meemaken en je wilt er een gezellig weekendje van maken! Kijk dan eens op de beschikbaarheid van een van onze vakantiehuisjes. Dit prachtige evenement speelt zich af bij ons in de achtertuin van het Dwingelderveld!.

lekker spelen in de natuur

Voor meer info kijk dan op Taribush Lente Wandelfestival