the nature game

The Nature Game

The Nature Game is een activiteit in de achtertuin tijdens een verblijf in een van onze vakantiehuisjes, ga op spelenderwijs terug in de tijd  en vergelijk het met nu. Een les over de natuur, een sprookje en een vette game. Het is een heel leuk iPad spel voor in de natuur. Het is een spel helemaal van nu!  Een spel met tablet en is een interactief avontuur voor jong en oud. Een leuke activiteit voor het hele gezin, maar ook vriendengroepen etc. kunnen hier veel plezier aan beleven.

Ontstaan The Nature Game Spel van Nu in de Natuur

Het spel is ontstaan door een samenwerking met Staatsbosbeheer, de boswachters van het Nationaal Park ’t Dwingelderveld en de makers van dit spel. Het is een prachtig verhaal van een oude postkoets die vroeger door deze omgeving reed. De Koets van Kibbelhoek vervoerde post en passagiers.

U gaat met een tablet de natuur in van Nationaal Park het Dwingelderveld. Hier volgt u een route met een kompas. Deze route is een soort van schatkaart. De kompas wijst jou de weg. Onderweg kom je filmpjes, interactieve spellen en raadsels voorbij. Een uniek verhaal op een unieke plek en alleen jij kunt dit beleven met je tablet. Iemand anders op dezelfde plaats, kan niet beleven wat jij beleeft met je tablet. Je duikt in het verleden en maakt het in het heden mee.

Waar starten met The Nature Game

Start The Nature Game, bij de Boslounge, Oude Postweg 8 te Spier. Of in de winterperode (1/11 – 1/4) start dit spel vanaf Hotel Spier. Vanuit onze vakantiehuisjes is het zelfs op fietsafstand. Ca. 3 km goed te bereiken. Fiets vanuit je huisje zo het bos in en volg een mooie fietsroute door het Nationaal Park het Dwingelerveld.  Kijk voor de openingstijden op The Nature Game Drenthe

Activiteit voor jong en oud, Maak een reis door de tijd met The Nature Game Drenthe.

The Nature Game