Toegankelijk vakantiehuis

In een toegankelijk vakantiehuis, ook als je mindervalide bent, heb je recht op een fijne vakantie. Onze vakantiehuizen zijn toegankelijk vakantiehuis voor rolstoelgebruikers. Op een unieke locatie! De huizen staan direct aan het Nationaal Park ’t Dwingelderveld  van Dwingeloo in Drenthe. Op een kleinschalig vakantiepark Zonnetij in Lhee. Hier staan luxe bungalows die rolstoelvriendelijk zijn ontworpen.

 

toegankelijk vakantiehuis de bosuil

de bosuil 8 personen

Toegankelijke bungalows indeling

De luxe vakantiehuizen zijn tot 8 personen. Deze nieuwe bungalows zijn rolstoelvriendelijk ontworpen. Op de begane grond is alles drempelloos en royaal ingedeeld. De deuren zijn tenminste 90 cm. breed. Op de begane grond heeft u een 2 persoons slaapkamer met aangrenzend een royale badkamer met stortdouche. Je treft er een verwarmde muur aan waar u op kunt zitten. De living en keuken zijn ook royaal ingedeeld en u kunt zo door een schuifpui op het terras komen. Een eigen tuin en het uitzicht is op de bosrand van het NP ’t dwingelderveld. Het is heerlijk rustig en je bent midden in de natuur. Ook is er een groepsaccommodatie, deze is ook royaal ingedeeld en heeft geen drempels. 2 royale slaapkamers op de begane grond, met  een eigen wastafel op de kamer. Deze groepsaccommodatie is tot 18 personen en heeft een sauna. Ook deze mooie toegankelijke accommodatie ligt op het kleinschalige vakantiepark Zonnetij in Lhee.

 

toegankelijk vakantiehuis aan ’t dwingelderveld

Omgeving rolstoelvriendelijke bungalows

Op het kleinschalige vakantiepark Zonnetij staan onze luxe vakantiehuizen. De omgeving is authentiek! Lhee een buurtgenootschap met rietgedekte boerderijen van honderden jaren oud. Zandpaden die het dorp doorkruisen en dat tegen het Nationaal Park ’t Dwingelderveld aan. Op 2 km. afstand ligt Dwingeloo. Een mooi brinkdorp waar u restaurants en winkels aantreft. Geniet op een terras aan de Brink van een echte  Drentse Bol van de bakker. Of pannekoeken, er is voor iedereen wat wils. Het Nationale Park is uniek. Ca 3500 ha. groot, dat bestaat uit heide, bossen en vennetjes. U kunt er eindeloos wandelen, fietsen en van de natuur genieten.

Wat kunt u verwachten

  • luxe vakantiehuizen
  • drempelloos
  • royaal ingedeeld
  • toegankelijke badkamer met stortdouche
  • unieke locatie
  • eigen terras
  • aangrenzend aan nationaal park
  • tot 8 personen
  • groepsaccommodatie tot 18 personen

Prettig op vakantie in onze toegankelijk vakantiehuis