Vakantie huisjes

Vakantie huisjes, vakantie in een vakantie huisjes op een prachtige plek. Wie wil dit niet. Heerlijk weg in eigen land. De mooie provincie Drenthe is hier uitermate geschikt voor. U kunt hier van alles beleven en ondernemen. Denk aan de mooie natuur, de rust en ruimte. De landelijke omgeving met boerderijen van honderden jaren oud. Of misschien wilt u iets met kinderen ondernemen, in de directe omgeving zijn leuke activiteiten voor jong en oud. Maar ook pretparken e.d.

 

vakantie huisjes

vakantiehuis de Tureluur 6/8 personen

 

De Vakantie huisjes

U verblijft in een vakantie huisje of vakantie bungalow. Aan u de keuze. U kunt voor een authentieke Noorse vakantiewoning (7 personen) kiezen. Dit is eenĀ  houten woning. De woning is comfortabel en van alle gemakken voorzien.

Of misschien iets kleinere houten woning de Kievit tot 4 personen. Heel knus en echt het vakantiegevoel. Knus maar wel van alle gemakken voorzien. We hebben ook een nieuw vakantiehuis tot 6 personen. Ervaar het slapen op zolder, dit is leuk voor kinderen. Maar misschien wilt u luxe, dit kan, we hebben luxe vakantiehuizen tot 8 personen. U heeft dan 2 badkamers, ligbad, stortdouches en een professionele stoomcabine.

 

samen genieten in het NP ’t Dwingelderveld

Ligging vakantiehuisjes

De ligging van onze vakantie huisjes is op een kleinschalig vakantiepark Zonnetij. De huizen zijn royaal aangelegd. U heeft rondom tuin en een eigen terras. Vanuit uw woning bent u direct in het Nationaal Park ’t Dwingelderveld Dwingeloo. Heerlijk genieten van dit natuurgebied. Wandelend, fietsen, MTB-en, paardrijden, noem maar op. Ervaar de stilte en de natuur op uw eigen manier. De vakantie huisjes staan in het buurgenootschap Lhee. Lhee ligt op 2 km. van Dwingeloo het mooie brinkdorp. Lhee is authentiek, hier treft u nog oude rietgedekte boerderijen bij de brink aan. Zandpaden doorkruisen het dorpje. Dwingeloo heeft restaurants, supermarkt en ook nog een fietsverhuur.

Waarom vakantie in een huisje

  • voorzien van alle gemakken
  • prachtige omgeving
  • luxe en comfort
  • unieke ligging
  • rust en ontspanning

Ontspannen in een vakantie huisjes

Heerlijk ontspannen en relaxen tijdens je vakantie in Drenthe. Drenthe de vakantie provincie van Nederland. Hier vindt je nog natuurgebieden en rust. Fietsen en MTB-en u kunt het er volop. Er zijn heel veel routes die u kunt volgen.

Kortom voor een ontspannen vakantie, ga dan naar vakantie huisjes Drenthe.nl

 

beleef het Dwingelgevoel