Vakantie in Drenthe

Vakantie in Drenthe in een luxe vakantiebungalow of een authentieke Noorse vakantiehuis aan het Nationaal Park het Dwingelderveld. Mooie natuur, leuke activiteiten, bezienswaardigheden, gastvrij en ontspanning zijn zo een paar steekwoorden voor een vakantie in Drenthe de Oer provincie van Nederland.

 

vakantie in drenthe

Vakantie in Drenthe, waarom:

Ja waarom een vakantie in Drenthe, je kunt het ook omdraaien, waarom niet een vakantie in Drenthe. Op vakantie in eigen land heeft echt zijn voordelen! Geen lange reizen met de auto of vertragingen met het vliegtuig. Ze zeggen dan wel het is maar een paar uurtjes vliegen, maar eerst met de auto naar Schiphol, duur parkeren, lang onderweg en lange wachttijden,vliegen en bij aankomst vaak bij de douane wachten, dan nog een reis naar je bestemming, het kan maar zo zijn dat je een dagje onderweg bent. Ga je in Nederland met vakantie, dan is de reistijd veel ontspannender. Waarom Drenthe de Oer provincie van Nederland. Drenthe is authentiek! De landelijke omgeving, de oude boerderijen, de eeuwenoude hunebedden, dit pas echt geschiedenis. De nationale parken, bezienswaardigheden en mooie natuur.

Ligging Vakantiehuisjes in Drenthe

Onze vakantiehuisjes staat op een kleinschalig Vakantiepark aan het Nationale Park ’t Dwingelderveld. Het Vakantiepark is klein en de sfeer is gemoedelijk, je ervaart er nog de rust en de stilte. Ook s’nachts is het er nog donker en kun je (vallende) sterren zien. Onze vakantiehuisjes staan direct aan het NP ’t Dwingelderveld. Dit is een groot natuurgebied van ca.3500 ha.  Het bestaat uit heide, bossen, vennen en pingo’s. Ga op ontdekkingstocht over de grote stille heide. Of je de fiets, wandelt, MTB, of te paard gaat je zult vast het Dwingelgevoel ervaren! Op 2 km. afstand ligt het brinkdorp Dwingeloo, hier zijn diverse restaurants, leuke terrasjes en winkels. Lhee is een authentiek buurtgenootschap het lijkt alsof de tijd er heeft stilgestaan, rietgedekte boerderijen van honderden jaren oud staan aan de brink. Zandpaden doorkruisen het dorp en het ligt direct aan een Nationaal Park. Zoals u begrijpt is dit een unieke ligging.

 

De Vakantiehuisjes:

Luxe vakantiebungalows 8-personen

Dit zijn 8-persoons bungalows en royaal ingedeeld, ook voor mindervaliden zijn deze toegankelijk. Het zijn comfortabele huizen met in de living een houtkachel. De keuken is volledig ingericht met vaatwasser, combi-oven, koelkast etc. Op de begane grond is een ruime slaapkamer met boxspring bedden en aangrenzend een badkamer met stortdouche en dubbele wastafel. Op de bovenverdieping zijn 2 slaapkamers, de badkamer is groot en heeft een ligbad, stortdouche en een professionele stoomcabine voor 4 personen. Er is inpandig een bijkeuken met wasmachine en eventueel stalling voor uw fiets.

Vakantiehuis 6-personen

Dit zijn vakantiehuizen van alle gemakken voorzien met gezellig living en een compleet uitgeruste keuken. Op de begane grond is een slaapkamer en een badkamer met stortdouche. Op de verdieping kunnen max. 6 personen slapen, dit is 1 ruimte, je hebt echt het gevoel “van op zolder”slapen. Een eigen terras en parkeerterrein.

Noors vakantiehuis 4-7 personen

De Kievit is voor 4 personen en de Buizerd voor 7 personen. Het zijn authentieke noorse vakantiehuizen en van alle gemakken voorzien. Gezellige vakantiehuizen ook deze staan direct aan het NP ’t Dwingelderveld.

Ga op vakantie in Drenthe de Oer provincie van Nederland