vakantie met hond bij bos

Op vakantie met hond bij bos! Als je een hond hebt dan vindt je het leuk om met je trouwe viervoeter op vakantie te gaan. Wandelingen maken met je hond is plezier voor twee! Je kunt ze er geen groter plezier meedoen met een vakantie met hond bij bos, liefst ook nog een losloop gebied voor honden. Als u verblijft in een vakantiehuisje van ons, dan heeft u deze kans. De huizen staan namelijk tegen het NP ’t Dwingelderveld aan en direct aan een losloop gebied voor honden.

vakantie met hond bij bos

Ligging vakantiehuisjes

In onze vakantiehuisjes zijn maximaal 2 honden welkom. Ze staan op een kleinschalig gemoedelijk vakantiepark en de ligging is uniek. Ze staan direct tegen het Nationaal Park ’t Dwingelderveld aan. U stapt uit uw vakantiehuis en loopt zo het bos in met uw hond. Daarom kunt u met een gerust hart bij ons terecht met vakantie met hond bij bos. Het bos dat aan onze huizen ligt is een groot losloop gebied voor honden. U kunt er prachtige wandelingen maken. Als je nog iets verder loopt  kom je bij vennen langs en op de Dwingelderveld een groot heide gebied afwisselend met bossen en vennen. Enorm veel wandelroutes, fietsroutes en ruiterpaden. Het Dwingelderveld staat bekend om de bijzonder flora en fauna. Het is het grootste natte heidegebied van Europa.

Vakantiehuisjes

Er zijn verschillende type vakantiehuisjes. De luxe 8-persoons vakantiehuizen hebben 3 slaapkamers, 2 badkamers en een goed uitgeruste keuken. Er is een houtkachel in de living en een eigen terras en tuin. De 6-persoons vakantiehuizen hebben 2 slaapkamers en 1 badkamer, de keuken is van alle gemakken voorzien en u heeft een eigen terras. De Noorse vakantiehuizen zijn van 7 en 4 personen, gezellige vakantiehuisjes van alle gemakken voorzien. De ligging is direct tegen het NP ’t Dwingelderveld aan. Een prachtig wandelgebied om vakantie met hond bij bos te houden.

Wilt u op vakantie met hond bij bos dan bent u bij ons op het juiste adres