Vakantiehuis Drenthe met hond

Een vakantiehuis Drenthe met hond, hier bedoelen we natuurlijk mee, Wilt u op vakantie en verblijven in een Vakantiehuis in Drenthe met uw hond! Dat kan, Bij vakantiehuisjes-drenthe.nl bent u dan op de juiste plek. Wij begrijpen dat wanneer je op vakantie gaat, je graag uw hond mee wilt nemen. Onze vakantiewoningen staan op een unieke locatie. namelijk tegen het bos met een los loopgebied voor honden. Mooier kan toch niet?

vakantiehuis drenthe met hond

 

Vakantiehuis Drenthe omgeving

Onze vakantiehuizen staan op een kleinschalig vakantiepark, steekwoorden zijn :  echt kleinschalig, gemoedelijk en gastvrij. Je zult er nog de vogeltjes horen zingen en in het donker de sterren zien. Je bent echt in de natuur. De huizen staan direct tegen het Nationaal Park het Dwingelderveld aan. U stapt dus direct het bos in en kunt uw hond lekker laten loslopen en rennen in het bos. Het Dwingelderveld is een groot natuurgebied van 3500 ha. Het bestaat uit heide (het grootste natte heidegebied van Europa!) en bossen, naald en loofbossen. en Vennen. Door deze afwisselende natuur treft u hier bijzondere flora en fauna aan. Wandelen, fietsen, Mountainbiken of Paardrijden u bent direct vanuit uw vakantiehuis op diverse routes. Dwingeloo ligt op 2 kilometer afstand en een bekend brinkdorp. Hier zijn diverse restaurants, terrasjes en winkels. Ook zijn er in de omgeving leuke, culturele en actieve activiteiten te ondernemen.

Luxe Vakantiehuis Drenthe met hond

Het verblijf in een vakantiehuis Drenthe met uw hond kan luxe zijn, maar wil je liever in een authentieke noors vakantiehuis dan is dit ook mogelijk. We hebben een 7-persoons noors vakantiehuis de Buizerd met 3 slaapkamers en 1 badkamer, gezellige living en keuken die van alle gemakken voorzien is zoals bv. een vaatwasser. Een eigen terras met tuin en een eigen parkeerterrein. De 4-persoons noors vakantiehuis de Kievit is een knus huisje met veranda en eigen tuin, 2 slaapkamers en 1 badkamer. Misschien wilt u liever in ons vakantiehuis voor 6 personen de Specht,  deze heeft een slaapzolder en 1 slaapkamer beneden. 1 badkamer met stortdouche en de living en keuken zijn van alle gemakken voorzien. Onze luxe vakantiebungalows de Tureluur, de Vink, de Bosuil zijn tot 8 personen en luxe en royaal ingericht. 3 slaapkamers, 2 badkamers waarvan 1 badkamer met ligbad en stoomcabine! de Living heeft een houtkachel en de keuken is van alle gemakken voorzien. Ook deze woningen hebben een eigen terras met tuin en uitzicht op het bos. Een prachtige plek om vakantie te vieren en te ontspannen in de natuur.

Alle mogelijkheden om in een Vakantiehuis Drenthe met hond te verblijven, ontspannen, actief en relaxed op prachtige plek aan het NP ’t Dwingelderveld!

 

vakantiehuis Drenthe met hond