Vakantiehuis Drenthe

Vakantiehuis Drenthe  dan kan de vakantie beginnen. Heerlijk relaxen in een luxe bungalow, voorzien van alle gemakken. Of misschien wilt u liever in een knusse houten Noorse bungalow. De Buizerd en de Kievit zijn onze Noorse bungalows. De buizerd is tot 7 personen en de Kievit tot 4 personen.

Noorse Bungalows:

Vakantiehuis de Buizerd is de grootste, hier kunnen tot 7 personen in vertoeven. Ook voor kinderen is dit een erg gezellig huis. Op de bovenverdieping slapen in een soort van bedstee. Beneden zijn 2 slaapkamers. De keuken is van alle gemakken voorzien. Een vaatwasser, koelkast en 4-pits gaskookplaat. Omdat deze bungalows helemaal van hout zijn, is het een warme sfeer en ook de inrichting is gezellig. Vanuit de living kunt u direct op het terras komen. Met en prachtig uitzicht op de bosrand van het Dwingelderveld.

Vakantiehuis Drenthe

Noorse authentieke Bungalow de Kievit

De Kievit:

Vakantiehuis de Kievit is de kleinste, hier kunnen tot 4 personen in verblijven. Een slaapkamer beneden en met een trapje omhoog komt u in de tweede slaapkamer. Ook hier heeft u het bedstee gevoel. Een badkamer met douche en toilet. De Living is knus, ook hier door de materialen van hout. Vanuit de kamer kunt u direct op het overdekte terras komen. U heeft bij beide huizen rondom genoeg ruimte.

Luxe Vakantiehuizen

Misschien vindt u het prettiger om in een luxe vakantiehuis Drenthe te verblijven. Deze bungalows hebben 2 badkamers met stortdouches, een professionele stoomcabine en een groot ligbad. Royale slaapkamers en een houtkachel in de living.

Omgeving:

De Omgeving waar onze vakantiehuizen staan is prachtig. De huizen staan direct aan de bossen van https://www.nationaalpark-dwingelderveld.nl

Vennen, bossen en heide van het Nationaal Park ’t Dwingelderveld

 

U kunt vanuit uw vakantiehuis, direct het bos in gaan. Vele wandelroutes en Fietsroutes direct vanuit uw huis, dit is toch een luxe. Of misschien wilt u een paard huren en een prachtige bosrit maken. Dit kunt u realiseren vanuit Vakantiepark Zonnetij. Het  kleinschalige vakantiepark  verhuurd pony’s en paarden en als u kunt paardrijden dan is een rit op het paard een unieke belevenis. Prachtige routes door bossen en heide. U kunt wel een dag onderweg zijn, zonder ook maar 1x op de weg te moeten zijn.

Lhee

Lhee is een authentiek buurtgenootschap, het lijkt alsof de tijd er heeft stilgestaan. Prachtige rietgedekte boerderijen van honderden jaren oud. Het heeft 2 brinken, deze werden vroeger gebruikt voor het gezamenlijk bijeen drijven van het vee. De ene brink werd gebruikt voor de koeien en de andere voor de schapen.

Dwingeloo

Dwingeloo een brinkdorp waar vele restaurants zijn en waar u heerlijk een terrasje kunt pakken. Er zijn winkels genoeg. Kortom alle ingrediënten voor een mooie in Vakantiehuis Drenthe.