vakantiehuis Giethoorn

In een vakantiehuis bij Giethoorn is het dubbel genieten! Onze luxe vakantiebungalows liggen aan het Nationaal Park het Dwingelderveld, op ca. 30 minuten rijden van Giethoorn. Het Venetiƫ van het Noorden is een leuke bezienswaardigheid en Giethoorn moet je zeker eens bezocht hebben.

vakantiehuis giethoorn

vakantiehuisjes bij Giethoorn

Wij hebben luxe vakantiebungalows tot 8 personen, dit zijn royaal ingedeelde vakantiehuizen met luxe, zoals een slaapkamer met badkamer en-suite op de begane grond. Op de verdieping 2 slaapkamers en een badkamer met professionele stoomcabine en stortdouche, met ligbad. Kortom een bungalow met luxe en comfort. Ook zijn deze vakantiehuizen geschikt voor mindervaliden, ze zijn gelijkvloers en royaal ingedeeld. Of misschien verblijft u liever in een Noors vakantiehuis, de Buizerd is tot 7 personen. Dit vakantiehuis is van alle gemakken voorzien. De Kievit is een 4-persoonsvakantiehuis, knus en van alle gemakken voorzien. Ook is er een groepsaccommodatie met sauna, hier kunt u maar met liefst 18 personen verblijven. Een prachtig familiehuis, 7 slaapkamers, 2 badkamers en een gezellige living met houtkachel en een keuken met kookeiland. Deze groepsaccommodatie is gelijkvloers en daarom ook geschikt voor mindervaliden.

 

de Tureluur 6/8 personen

Ligging vakantiehuis Giethoorn

De huizen staan op een kleinschalig vakantiepark in Dwingeloo, er is een gemoedelijke sfeer en je kunt er nog van de stilte genieten. Onze huizen staan aan het Nationaal Park ’t Dwingelderveld. Dit is een natuurgebied van ca. 3500 ha. groot dat bestaat uit heide, bossen, vennen en pingo’s. Er zijn vele fietsknooppunten, wandelroutes door bossen en heide, MTB-routes met verbindingsroutes naar andere gebieden. Je kunt direct vanuit je vakantiehuis dit mooie natuurgebied verkennen. Het ligt in Lhee, dit is een authentiek buurtgenootschap, waar zandpaden en klinkerwegen doorheen liggen en aan de brink rietgedekte boerderijen staan van honderden jaren oud. Dwingeloo ligt op ca. 2 kilometer afstand. Een brinkdorp met diverse restaurants en winkels. Dwingeloo is ook wel het groenste dorp van Europa genoemd.

Giethoorn en vakantie

Giethoorn is bijzonder. Een dorp met grachten en bruggen. Ga eens punteren in Giethoorn, zoals vroeger werd gedaan door de plaatselijke bevolking. Of verken de brederwiede met een Fluisterboot o.i.d. er zijn diverse boten te huur. Een bezoek aan het museum in Giethoorn is ook een aanrader. Prachtig om te zien hoe er vroeger werd gewerkt en geleefd.

Bezoek Giethoorn en verblijf in een vakantiehuis in Dwingeloo, dat is dubbel genieten!