Vakantiehuisje bij Bos

Een vakantiehuisje bij Bos in Drenthe! Direct tegen het bos van het Nationaal Park het Dwingelderveld staan onze vakantiehuisjes. Een prachtige ligging. Op een kleinschalig vakantiepark, er is een gemoedelijke sfeer en het is er nog heerlijk rustig. Je hoort de vogels fluiten in je tuin en in het bos. We voelen ons prettig in een bosrijke omgeving. De gezonde lucht en in de natuur kom je tot rust. Je kunt er heerlijke wandelen, fietsen, mountainbiken of paardrijden. Een vakantiehuisje bij Bos is heerlijk voor zowel actievelingen als rustzoekers.

vakantiehuisje bij bos

fietsen in Drenthe

 

Ligging Vakantiehuisjes

De ligging van de vakantiehuisjes is tegen het bos aan. Het bos van het Nationaal Park het Dwingelderveld. Dit natuurgebied is ca. 3500 ha. groot. Het heeft loof en naaldbossen en is het grootste natte heidegebied van Europa. Enorme vergezichten. Er zijn vennen en pingo’s. Een afwisselende natuur. Je kunt er prachtige wandelingen, fietstochten, MTB-en maken. Of misschien wil je wel te paard de omgeving verkennen. Lhee is een buurtgenootschap van Dwingeloo. Echt authentiek Drenthe. Het lijkt alsof de tijd er heeft stil gestaan. Zandpaden doorkruisen het dorpje, rietgedekte boerderijen van honderden jaren oud staan aan de Brink. De Es en de laaglanden. Op 2 km. afstand ligt het bekende brinkdorp Dwingeloo. Hier zijn diverse restaurants en winkels, leuke terrasjes aan de Brink. In het seizoen worden er activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Vakantiehuisjes (honden toegestaan)

Luxe vakantiebungalows voor 8 personen. Royaal ingedeeld en toegankelijk voor mindervaliden.  3 slaapkamers: op de begane grond een slaapkamer met badkamer met inloop (stort)douche.  Op de verdieping zijn 2 slaapkamers en 1 wellness badkamer met ligbad en stoomcabine voor 4-personen. Wist je dat een stoomcabine gezond is voor je lichaam en dat het je huid diep reinigt) De keuken is van alle gemakken voorzien en de living is gezellig ingericht en heeft een houtkachel. Voor uw fiets is inpandig een ruimte om te stallen. Het terras heeft uitzicht op het bos. Vanuit uw woning loop je zo het bos in.

Noorse vakantiehuizen voor 7 en 4 personen. Vakantiehuis de Kievit is voor 4 personen. Het is een klein maar knus vakantiehuisje. Het heeft alles wat je nodig hebt. 2 slaapkamers en 1 badkamer. Een overdekte veranda met eigen tuin en parkeerterrein. Vakantiehuis de Buizerd is tot 7 personen. Een Noors vakantiehuis met 3 slaapkamers en 1 badkamer. De keuken is van alle gemakken voorzien en de living is gezellig ingericht. Vanuit je huis stap je op het terras met uitzicht op het bos. Een eigen tuin en parkeerterrein.

Moderne vakantiehuisjes 6-persoons. T.w. de Grutto en de Specht. 1 slaapkamer op de begane grond en 1 slaapzolder, 1 moderne badkamer met regendouche. De keuken is van alle gemakken voorzien. De living is gezellig ingericht. Een eigen terras en tuin.

Groepsaccommodatie met Sauna de Leeuwerik 18 personen:

  • 18 personen
  • 7 slaapkamers
  • 2 badkamers met inloop (regen)douches
  • professionele sauna
  • keuken met kookeiland
  • living met houtkachel en curved TV
  • royaal terras en tuin
  • parkeerterrein
  • toegankelijk voor mindervaliden

Gaat uw voorkeur uit naar een vakantie huisje bij bos. Kijkt u eens voor de mogelijkheden!

 

Ervaar het Dwingelgevoel!