Vakantiehuisje Drenthe 8 personen

Vakantiehuisje Drenthe 8 personen, dan kun je bij ons terecht. Op een prachtige plek middenin de natuur staan een aantal vakantiehuisjes voor 8 personen. Het zijn luxe vakantiebungalows met wellness en royaal ingedeeld op een prachtige plek, wat wil je nog meer!

 

vakantiehuisje Drenthe 8 personen

de Tureluur 8 personen 

Vakantiehuisje Drenthe 8 personen, type:

 • 3 royale slaapkamers, waarvan 1 op de begane grond met aansluitend een badkamer met regendouche en dubbele wastafel
 • op de verdieping wellness badkamer met o.a. professionele stoomcabine, ligbad, regendouche en dubbele wastafels
 • gezellig living met houtkachel en terrasdeuren naar het terras
 • keuken van alle gemakken voorzien, vaatwasser, combi-oven, koelkast, gasfornuis
 • vloerverwarming en CV
 • inpandige berging met wasmachine
 • royaal ingedeeld, toegankelijk voor mindervaliden (geen extra aanpassingen)
 • gratis wifi
 • groot terras en rondom tuin
 • honden welkom
 • prachtige locatie, middenin de natuur

Ligging vakantiehuisjes

De ligging van deze vakantiehuisje Drenthe 8 personen is prachtig. Ze staan op een kleinschalig vakantiepark in Lhee bij Dwingeloo. Het is er nog heerlijk rustig en stil. Je komt hier tot rust en kunt lekker relaxen in je luxe vakantiebungalow. De vakantiehuisjes staan direct aan het bos. Het bos van het Nationaal Park ’t Dwingelderveld bij Dwingeloo in Drenthe. Het is een Natuurgebied van 3500 ha. groot. Je loopt of fiets direct het bos in. Loop je een stukje door dan kom je op het heidegebied. Dit is het grootste natte heidegebied van Europa. Geniet van de enorme vergezichten. Maar er is meer, prachtige bossen, zandverstuivingen, vennetjes en Oeroude Pingo’s. In de IJstijd liepen in dit gebied de Mammoeten rond, je kunt hier nog sporen zien. Ga het Oermuseum in Diever maar eens bezoeken, dan kun je zien, wat van unieke plek het bij deze vakantiehuisjes is.

Dwingeloo en omgeving Drenthe

Op 2 km. afstand ligt het bekende Brinkdorp Dwingeloo. Hier zijn diverse restaurants en winkels. Een terrasje nemen aan de Brink is een van de vele mogelijkheden die Dwingeloo te bieden heeft. In de zomerperiode worden er veel activiteiten georganiseerd, zoals streekmarkten en exposities. De vakantiehuisje Drenthe 8 personen staat in het buurtschap Lhee. Lhee is echt een eeuwenoud buurtschap. Het lijkt alsof de tijd er heeft stilgestaan. Er staan riet gedekte boerderijen van wel honderden jaren oud rondom de Brink. Zandpaden doorkruisen dit dorpje. Er zijn maar liefst 3 Nationale Parken in deze omgeving

t.w. :¬† ¬† – Nationaal Park ’t Dwingelderveld
– Nationaal Park ’t Drents-Friese Woud
– Nationaal Park De Weerribben
– Natuurgebied ’t Holtingerzand
– Natuurgebied ’t Leggelderveld

Maar ook Museums, Pretparken en genoeg bezienswaardigheden in de omgeving. Kortom er is genoeg te doen voor jong en oud in de omgeving.

 

NP 't Dwingelderveld Dwingeloo

NP ’t Dwingelderveld