Vakantiepark Drenthe

Vakantiepark Drenthe is gelegen op het mooiste plekje van Drenthe. Het luxe vakantiepark in Drenthe heeft meerdere gezellige vakantiehuisjes in Lhee, een authentiek buurtgenootschap bij het mooie brinkdorp Dwingeloo. De vakantiehuisjes Drenthe in vakantiepark Drenthe staan op een kleinschalig en gemoedelijk vakantiepark Zonnetij. Op een unieke locatie, direct gelegen aan het nationaal park Het Dwingelderveld.

Optimaal genieten in vakantiepark Drenthe

In vakantiepark Drenthe is het optimaal genieten. Het vakantiepark Drenthe is gelegen op een unieke locatie in de prachtige natuur, de landelijke en bosrijke omgeving, de gezellige es- en brinkdorpen en natuurlijk de mooie vakantiehuizen van Vakantiehuisjes Drenthe zorgen voor een ontspannen en zorgeloze vakantie. De vakantiehuisjes in vakantiepark Drenthe zijn moderne en royale huizen voor kleine en grote groepen. De vakantiehuisjes beschikken over gratis Wi-Fi. Het vakantiehuis ‘De Bosuil’ is rolstoelvriendelijk ontworpen en ingericht.

De leukste uitjes rondom vakantiepark Drenthe

Niet alleen op het vakantiepark in Drenthe is genoeg te beleven, ook in Drenthe is er van alles te doen. Ieder jaar is er het stoerste evenement van Drenthe, de TT. De TT is een jaarlijkse motorrace op het Circuit van Drenthe bij Assen. Een bijzonder uitje dat is het bezoeken van de hunebedden. Op een steenworp afstand van het vakantiepark Drenthe staat het grootste hunebed van Nederland. Bent u liever actief bezig? Om het vakantiepark Drenthe zijn er veel mountainbike routes. Het vakantiehuis ‘De Tureluur’ ligt direct aan een mountainbike route. Zo hou je je conditie op peil en kun je nog meer genieten van de omgeving.

Vakantiepark in Drenthe reserveren

Wilt u een vakantiehuisje huren op het vakantiepark in Drenthe? Bel ons via 0521 – 597208, mail naar info@vakantiehuisjes-drenthe.nl of neem contact met ons op via het contactformulier.