Vakantiepark Drenthe

Vakantiepark Drenthe is gelegen op het mooiste plekje van Drenthe. Het luxe vakantiepark in Drenthe heeft meerdere gezellige vakantiehuisjes in Lhee, een authentiek buurtgenootschap bij het mooie brinkdorp Dwingeloo. De vakantiehuisjes Drenthe in vakantiepark Drenthe staan op een kleinschalig en gemoedelijk vakantiepark Zonnetij. Op een unieke locatie, direct gelegen aan het nationaal park Het Dwingelderveld.

Optimaal genieten in vakantiepark Drenthe

In vakantiepark Drenthe is het optimaal genieten. Het vakantiepark Drenthe is gelegen op een unieke locatie in de prachtige natuur, de landelijke en bosrijke omgeving, de gezellige es- en brinkdorpen en natuurlijk de mooie vakantiehuizen van Vakantiehuisjes Drenthe zorgen voor een ontspannen en zorgeloze vakantie. De vakantiehuisjes in vakantiepark Drenthe zijn moderne en royale huizen voor kleine en grote groepen. De vakantiehuisjes beschikken over gratis Wi-Fi. Het vakantiehuis ‘De Bosuil’ is rolstoelvriendelijk ontworpen en ingericht.

De leukste uitjes rondom vakantiepark Drenthe

Niet alleen op het vakantiepark in Drenthe is genoeg te beleven, ook in Drenthe is er van alles te doen. Ieder jaar is er het stoerste evenement van Drenthe, de TT. De TT is een jaarlijkse motorrace op het Circuit van Drenthe bij Assen. Een bijzonder uitje dat is het bezoeken van de hunebedden. Op een steenworp afstand van het vakantiepark Drenthe staat het grootste hunebed van Nederland. Bent u liever actief bezig? Om het vakantiepark Drenthe zijn er veel mountainbike routes. Het vakantiehuis ‘De Tureluur’ ligt direct aan een mountainbike route. Zo hou je je conditie op peil en kun je nog meer genieten van de omgeving.

Vakantiepark in Drenthe reserveren

Wilt u een vakantiehuisje huren op het vakantiepark in Drenthe? Bel ons via 0521 – 597208, mail naar info@vakantiehuisjes-drenthe.nl of neem contact met ons op via het contactformulier.

Vakantiepark Drenthe, ga dan naar een kleinschalig vakantiepark Zonnetij in Dwingeloo, hier is het rustig en relaxed en op een prachtige locatie in de natuur. Vakantiehuizen met een eigen tuin en terras. Royaal ingedeeld ook voor mindervaliden is dit uitermate geschikt. Persoonlijke aandacht, luxe en comfort. Voor jong en oud en voor kleine en grote groepen.

 

Vakantiepark Drenthe

Lhee

Ligging Vakantiepark Zonnetij

Vakantiepark Zonnetij ligt op een unieke locatie. In het authentieke drentse buurtgenootschap Lhee. Een buurtgenootschap met rietgedekte boerderijen, een brink en zandweggetjes doorkruisen het dorp. Lhee ligt op een steenworp van het brinkdorp Dwingeloo. In Dwingeloo zijn rondom de Brink vele restaurants en gezellige terrassen. Ook heeft u hier winkels die in alle behoeften kunnen voldoen. Het kleinschalige park ligt tegen het bos van het Nationaal Park ‘t Dwingelderveld aan. Dit natuurgebied is maar liefst ca 3500 ha. groot. Het grootste natte heidegebied van europa. Bossen, Vennen en Pingo’s zult u hier aantreffen. Met natuurlijk de mooie flora en fauna.

 

Vakantiehuisjes Drenthe

Op dit  kleinschalige vakantiepark Zonnetij staan comfortabele Noorse vakantiehuizen . Maar ook luxe bungalows met wellness staan op dit mooie kleinschalige park. Een groepsaccommodatie met een Sauna voor 18 personen. U kunt hier dus terecht met kleine en grote groepen. Iedere bungalow heeft rondom tuin en een eigen terras. U kunt direct vanuit uw vakantiewoning op de fiets stappen of gaan wandelen in het bos en heide gebied van ‘t Dwingelderveld. Vakantiepark Zonnetij is kleinschalig en daarom voor jong en oud geschikt. U geniet hier nog van de rust en hoort de vele vogels fluiten. De heerlijke geur van het bos. De mooie landelijke omgeving. Kortom heerlijk tot rust komen

 

vakantiehuis de Tureluur 6/8 personen

Voordelen kleinschalig vakantiepark

  • rust en natuurlijke omgeving
  • ruimte om uw vakantiehuis
  • prachtig gelegen, direct aan bos
  • stilte
  • activiteiten in hoogseizoen voor jong en oud zoals sterrenkijken, broodjesbakken
  • persoonlijke aandacht
  • gastvrijheid

broodjes bakken

 

Kortom wilt u een ontspannen vakantie op een kleinschalig vakantiepark Zonnetij , ga dan naar www.vakantiehuisjes-drenthe.nl