Vakantiepark klein

Vakantiepark klein en rustig en middenin de Natuur in Drenthe, kijk dan gerust eens bij ons voor beschikbaarheid. Hier staan luxe bungalows en houten vakantiehuisjes op een Unieke locatie. Direct aan Nationaal Park ’t Dwingelderveld Dwingeloo in Drenthe.

vakantiepark klein

4 – 6 persoons de Grutto

Kleinschalig vakantiepark in Drenthe

Dit vakantiepark klein is het nog heerlijk rustig en stil. De vogeltjes fluiten uit volle borst en s’nachts kun je de uil horen met zijn geroep. Je bent direct in de natuur. Er staan luxe bungalows met wellness tot 8 personen, maar ook houten vakantiehuisjes en een familiehuis tot 18 personen met Sauna. De vakantiehuisjes hebben allen veel ruimte en een eigen tuin met terras.

Omgeving vakantiepark klein

Dit kleinschalige vakantiepark staat op een prachtige plek. Direct aan het Nationaal Park ’t Dwingelderveld. Je loopt of fiets zo het bos in. Of misschien wil je te paard de omgeving verkennen, ook dit bestaat tot de mogelijkheden. Het ligt in het authentieke plaatsje Lhee, het lijkt alsof hier de tijd heeft stilgestaan. Boerderijen van honderden jaren oud met Riet gedekte daken staan rondom de Brink. Zandpaden doorkruizen dit dorpje. Via de Es kun je in Dwingeloo komen. Dwingeloo ligt op ca. 2 km. afstand het is een bekend Brinkdorp met een rijke historie. Hier zijn diverse restaurants en terrasjes rondom de Brink. Ook zijn er winkels en een fietsverhuur.

Ligging in de natuur

De ligging van dit kleine vakantiepark is perfect. Het ligt direct aan Nationaal Park ’t Dwingelderveld in Dwingeloo. Maar er zijn meer Nationale Parken en Natuurgebieden in de directe omgeving:

  • NP ’t Dwingelderveld
  • NP ’t Drents Friese Woud
  • NP de Weerribben
  • Natuurgebied ’t Holtingerzand
  • Natuurgebied ’t Leggelderveld
  • etc.

Kleinschalig Park Zonnetij

Het vakantiepark klein Zonnetij bestaat al meer dan 50 jaar en heeft menigeen in zijn hart gesloten. De sfeer is er fantastisch en rustgevend. Ben ja al nieuwsgierig kijk dan eens naar de beschikbaarheid en misschien ervaar jij ook wel het Dwingelgevoel.

de Tureluur

Nationaal Park ’t Dwingelderveld Dwingeloo DrentheĀ