Vakantiepark voor mindervaliden

Op vakantiepark Zonnetij staan ook toegankelijke vakantiehuizen voor mindervaliden. Ook als je rolstoelgebruiker bent of slecht ter been of een beperking hebt, heb je recht op een ontspannen vakantie. Vakantiepark Zonnetij is een kleinschalig vakantiepark aan de rand van het NP ’t Dwingelderveld. Er is een gemoedelijke sfeer en zult u nog de rust en stilte ervaren van de mooie omgeving. Er zijn diverse mogelijkheden voor het gebruik van deze toegangelijke vakantiehuizen.

vakantiepark voor mindervaliden

de bosuil 8 personen

Ligging Vakantiepark voor mindervaliden

De ligging van Zonnetij is uniek. Lhee een buurtgenootschap waar de tijd lijkt stil te staan. Boerderijen van honderden jaren oud aan de Brink. Zandpaden doorkruisen dit authentieke dorpje. Lhee en het vakantiepark liggen direct aan het Nationaal Park het Dwingelderveld. Dit natuurpark is ca. 3500 ha. groot en bestaat uit heide, bossen en vennen. Er lopen 2 grote schaapskuddes (een prachtig gezicht) en is een uniek stuk natuur in Nederland. Je kunt hier genieten van de vele wandel en fietsroutes. Op 2 kilometer afstand ligt het bekende brinkdorp Dwingeloo. Hier zijn diverse restaurants (voor iedereen wat wils) en winkels. Pak eens een terrasje aan de Brink en geniet van de relaxte sfeer.

Luxe vakantiebungalows toegankelijk voor mindervaliden

De luxe vakantiehuizen zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers of als je bv. slecht ter been bent. Deze huizen zijn drempelloos en de deuren tenminste 90 cm. Op de begane grond is een 2 persoonsslaapkamer met badkamer en-suite. De badkamer heeft een stortdouche en toegankelijk voor u als rolstoelgebruiker. De living is gezellig en heeft een houtkachel. De keuken is van alle gemakken voorzien. Vanuit de living kun je direct op het terras komen en genieten van het uitzicht. Op de verdieping zijn 2 slaapkamers en een badkamer met ligbad en een professionele stoomcabine.

 

vakantiepark voor mindervaliden

groepsaccommodatie de Leeuwerik

Groepsaccommodatie voor mindervaliden

Ook staat er op vakantiepark zonnetij een groepsaccommodatie voor mindervaliden. Er is plaats voor 18 personen en dit familiehuis de Leeuwerik heeft ook een sauna. De Leeuwerik is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en is ruim en royaal ingedeeld. Op de begane grond is een gezellig living met houtkachel en curved TV. de keuken heeft een kookeiland waar je met meerdere een maaltijd kunt bereiden. Er zijn 2 badkamers met dubbele wastafels en stortdouches. De 2 slaapkamers op de begane grond hebben een eigen wastafel, waarvan 1 slaapkamer ook een eigen terras heeft. Op de verdieping zijn 4 slaapkamers. Op je eigen royale terras kun je genieten van de mooie natuur om je heen.

Op vakantiepark Zonnetij is het voor iedereen genieten van je vakantie

toegankelijk vakantiehuis