Vakantiepark Zonnetij

Een kleinschalig vakantiepark voor jong en oud. U kunt hier genieten van de ruimte, de rust, de prachtige omgeving, de donkere nachten en vallende sterren. Prachtig gelegen aan het Nationaal park ‘t Dwingelderveld.

Activiteiten vanuit het park zijn zeker aan te raden, wat dacht u van lekker wandelen op de vele wandelroutes of strunen door het bos in de achtertuin. Fietsen en/of mountainbiken u kunt alle kanten op fietsen door het prachtige natuurgebied en de landelijke omgeving.

Paardrijden of een pony huren,ook dit behoort tot de mogelijkheden,  of zelfs uw eigen paard meenemen.  Drenthe een “paarden provincie” bij uitstek, vele ruiter-en menpaden. U stapt zo vanuit Vakantiepark Zonnetij op de vele zandpaden. Ook kunnen kinderen een pony huren en deze heerlijk vertroetelen en verzorgen.

 

               

Het Gebint bezoeken voor een heerlijk kopje koffie of in de zomer een italiaans schepijsje. Leuke activiteiten zoals High-tea’s, stoelmassages, broodjes bakken bij het kampvuur, pasta-avonden, met paard en wagen over de heide, vallende sterren spotten op de heide.

Een verblijf in een vakantiehuisje op vakantiepark Zonnetij is dubbel genieten!