Vakantiepark Zonnetij

Vakantiepark Zonnetij is een kleinschalig vakantiepark voor jong en oud. U kunt hier genieten van de ruimte, de rust, de prachtige omgeving, de donkere nachten en vallende sterren. Prachtig gelegen aan het Nationaal park ’t Dwingelderveld. Vakantiepark Zonnetij ligt op een mooie plek, vanuit het park bent u zo op diverse routes. Wat dacht u van lekker wandelen op de vele wandelroutes of strunen door het bos in de achtertuin. Fietsen en/of mountainbiken u kunt alle kanten op fietsen door het prachtige natuurgebied en de landelijke omgeving. Er zijn luxe vakantiebungalows, voor 8 personen, maar ook authentieke noorse vakantiehuizen, bijvoorbeeld de Buizerd of de Kievit. Maar misschien wilt u met een grote groep dit mooie stukje Drenthe bezoeken, dan kunt u hier ook terecht in een familiehuis met sauna. Er is plaats voor 18 personen.

Vakantiepark Zonnetij en Paarden

Als je op een bijzondere locatie ligt en hiervandaan prachtige bosritten te paard of pony kunt maken, dan is het niet zo verwonderlijk dat hier dan ook veel gebruik van wordt gemaakt. Misschien heb je zelf een paard of pony en wil je deze meenemen op vakantie. Samen vakantie vieren met je paard en dan eindeloze ruiterpaden volgen door bossen en heide. Drenthe is de paarden provincie bij uitstek, er zijn vele ruiter- en menpaden. Je stapt dus zo vanuit Vakantiepark Zonnetij op deze routes. Ook is er de mogelijkheid om een paard of pony te huren en met je huurpaard de mooie omgeving ontdekken. Enige ervaring is natuurlijk wel nodig, maar dit kan in overleg met de beheerder. Ook als je als kind de droom hebt om zelf een pony te hebben, dit is natuurlijk lang niet voor iedereen mogelijk. Wel op vakantiepark Zonnetij, je kunt als ware een pony leasen en deze tijdens je vakantie heerlijk verzorgen en vertroetelen. Of een uurtje met de pony een bosritje maken onder begeleiding.

 

 

               Vakantiepark zonnetij

Het Gebint bezoeken voor een heerlijk kopje koffie of in de zomer een italiaans schepijsje. Leuke activiteiten zoals High-tea’s, stoelmassages, broodjes bakken bij het kampvuur, pasta-avonden, met paard en wagen over de heide, vallende sterren spotten op de heide.

Een verblijf in een vakantiehuisje op vakantiepark Zonnetij is dubbel genieten!