Wandelvakantie Drenthe

Een wandelvakantie DrentheĀ heerlijk wandelen door bossen en paden, de landelijke omgeving en de authentieke brinkdorpen. Voor jong en oud en altijd te doen. Wandelen is goed voor je, geniet van de mooie omgeving van de Oer provincie van Nederland en neem een wandelvakantie in Drenthe.

 

wandelvakantie denthe

ligging Vakantiehuisjes Drenthe

De vakantiehuisjes Drenthe staan op kleinschalig vakantiepark, de sfeer is er gemoedelijk en het is er rustig op een unieke locatie. U wandelt zo het bos in. Het bos van het NP ’t Dwingelderveld, hier zijn veel wandelroutes aangelegd. Ook mag u met uw hond in een vakantiehuis van ons verblijven. Heerlijk wandelen met uw trouwe viervoeter. Er is zelfs naast onze vakantiehuizen een losloop gebied voor honden. Een heerlijke plek om te wandelen.

Vakantiehuisjes en wandelen

Wilt u verblijven in een knus Noors vakantiehuis voor 4 personen, dit is een klein maar gezellig vakantiehuis, het is van alle gemakken voorzien en heeft op de begane grond 1 slaapkamer en boven 1 slaapkamer. Het is functioneel maar gezellig ingericht. Een veranda en eigen tuin. De Buizerd ook een Noors vakantiehuis is voor maximaal 7 personen. Ook dit huis is volledig ingericht en van alle gemakken voorzien, 3 slaapkamers en 1 badkamer. Een eigen tuin met terras. De 6 persoonsvakantiehuizen hebben een living met keuken, op de begane grond is een slaapkamer en een badkamer. Op de verdieping treft u een slaapkamer aan, hier kunnen maximaal 4 personen slapen. Leuk voor kinderen om op een zolder te slapen. Misschien wilt u in een luxe vakantiebungalow verblijven, dit kan ook, bv. de Bosuil is een luxe en comfortabel ingericht. Het is zelfs toegankelijk voor mindervaliden. De living heeft een houtkachel en de keuken is volledig ingericht. Op de begane grond is een royale slaapkamer met badkamer en-suite met stortdouche en dubbele wastafel. Op de verdieping zijn 2 slaapkamers en een badkamer met stortdouche, ligbad en een professionele stoomcabine. Na een flinke wandeling heerlijk ontspannen in de stoomcabine, dit is pure ontspanning.

Wandelen in Drenthe

Drenthe is de wandelprovincie bij uitstek, het is de dunst bevolkte provincie van Nederland en heeft enorm veel natuurgebieden en een mooie landelijke omgeving. In het Nationaal Park het Dwingelderveld zijn veel wandelroutes aangelegd. Ook wandelroutes met een verhaal, denk bijvoorbeeld aan de oeroude geschiedenis van het Dwingelderveld. Je kunt er nog grafheuvels zien van het Trechterbekervolk en Pingo’s uit de IJstijd, zie je het al voor je? de mammoeten die over de grote stille heide lopen. Of kom oog en oog te staan met een drents schaap. Of misschien een Ree, een slang ja er is een bijzonder flora en fauna. Er zijn wandelroutes voor jong en oud met verschillende lengtes. Kijkt eens op de Dreamtheworld voor diverse wandelroutes, maar ook mountainbiken, fietsen, hardlopen etc. is natuurlijk mogelijk.

Kom wandelen in Drenthe en ervaar het Dwingelgevoel!

NP ’t Dwingelderveld