Wildlands Adventure Zoo Emmen

Bezoek Wildlands Adventure Zoo in Emmen en beleef een avontuurlijke activiteit tijdens een verblijf in een van onze vakantiehuisjes? Ga als avonturier een reis maken door Wildlands Adventure door de Jungle, het Poolgebied en de Savanne en beleef een onvergetelijke dag.

Wildlands Emmen een wild activiteit

Wil je avontuur, dieren, jungle, spelen, pretpark, ga dan naar Wildlands en maak een wereldreis in één dag! Wildlands is een grote ontdekkingstocht van verschillende werelden.

Wildlands Adventure Zoo Emmen

stoere olifanten

Nortica

Stap in de ijskoude wereld van de polen in. Op weg naar de ijsberen, sta je plotseling oog in oog met pinguïns. Van dichtbij zie je het pas allemaal beter. Maak een reis met de duizelingwekkende Arctic 1, een attractie in 4D en ga rakelings bij de ijsberen langs en duik de ijskoude oceaan in. Verderop ontmoet je zeeleeuwen in het Norticatheater. Hier zijn zeeleeuwen in een spetterende show. Mooi voor jong en oud.

Serenga

Je rijd met een auto over de Savanne, hier ontmoet je wilde dieren. Wat dacht je van Gracieuze giraffen, Zebra’s, Gnoes, Struisvogels en Neushoorns. Echt Zo Dichtbij! Verder zie je Leeuwen soms met hun welpen. Nijlpaarden zijn er ook. Als avonturier stap je in de achtbaan Tweestryd, en race je door een oude mijn.

Jungola

Ontdek de wereld van de tropische jungle. Je begint het avontuur in de vlindertempel waar honderden exotische vlinders vliegen. Je vaart de Rimbula River af in de gigantische kas. He daar zie je een olifantenkudde. Je vaart langs eilanden met slingerapen en gibbons. je kunt ringstaartmaki’s tegen komen en tientallen tropische vogels. Je komt ogen en oren te kort in de Jungola

 

in de jungle

Animaza

Voor de jongste avonturiers is er Animaza. Klauteren en klimmen, graven en fun. Een groot speelparadijs voor klimgeiten en andere kinderen. Je komt er veel verassingen tegen, zoals  piratenschip Maya-tempel, een doolhof en aquaria met tropische vissen. Zie de grote groene zeeschilpadden en de bijzondere naakte molratten.

Liggen Wildlands

In Emmen ligt Wildlands op ca. 35 minuten rijden vanaf Lhee. Het is een paar jaar geleden helemaal vernieuwd en is nu dierentuin en attractiepark in een. Je kunt de gehele dag vertoeven en elke x iets nieuws beleven.

Wildlands een avontuurlijke activiteit voor jong en oud!