Zomervakantie Drenthe, lekker weg in eigen land is zo ontspannend. In Drenthe zomervakantie vieren is voor jong en oud leuk. Er zijn zoveel leuke activiteiten en je bent overal dichtbij. Waarom moeilijk doen, kom zomervakantie Drenthe vieren bij vakantiehuisjes-Drenthe.nl

Ook je hond is welkom bij ons!

zomervakantie drenthe

zomervakantie in Drenthe

Waarom zomervakantie Drenthe

Misschien ben je nog niet helemaal overtuigd, maar waarom niet? Er zijn leuke activiteiten te doen voor jong en oud. Je kunt direct genieten van de natuur. Onze vakantiehuisjes staan direct aan het Nationaal Park ’t Dwingelderveld. Hier kun je dus fietsen, wandelen, mountainbiken, paardrijden etc. en van de rust en stilte in de afwisselende natuur. Er zijn leuke activiteiten in de omgeving te doen, zoals:

  • Nationale Parken in de omgeving, hier kun je actief genieten van de natuur
  • Pretparken
  • Giethoorn
  • Veenhuizen
  • Frederiksoord
  • Orvelte
  • Openlucht zwembad op 1,5 km. afstand
  • Wildlands Emmen
  • Diverse attractieparken

Kijk eens op onze site voor meer inspiratie!

Ligging vakantiehuisjes

De vakantiehuisjes staan op een kleinschalig vakantiepark. Je zult nog van de rust en stilte genieten. Het is er gastvrij en de sfeer is gemoedelijk. Je loopt, fiets etc. direct het bos in van het Nationaal Park ’t Dwingelderveld. Dit is een natuurgebied van 3500 ha. groot. Het grootste natte heidegebied van Europa. De grote Dwingeloose Heide met zijn afwisselende natuur, Loof- en naaldbossen, Vennen en Pingo’s. Een van de donkerste plekken van Nederland. Ga eens een nachtwandeling maken over de heide, ontdek de sterren en planeten. Bezoek het¬†Planetron, heel interessant om meer te weten over de sterren en planeten. Misschien wil je wel te paard de omgeving verkennen. Dit is mogelijk, je kunt een pony of paarden rit maken door dit natuurgebied. Of misschien wil je zelfs je eigen paard meenemen, ook dit is mogelijk.

Type vakantiehuisjes Drenthe

Er zijn verschillende type vakantiehuisjes.

4 persoonsvakantiehuis de Kievit, Noors vakantiehuis,

7 persoonsvakantiehuis de Buizerd, Noors vakantiehuis

4/6 persoons vakantiehuis, de Specht, de Grutto

8 persoons luxe vakantiebungalow, de bosuil, de Tureluur, de Vink

18 persoons Groepsaccommodatie met Sauna, de Leeuwerik

Al deze huizen hebben een eigen terras en tuin en liggen direct aan het nationaal park het Dwingelderveld.