Groepsaccommodatie Drenthe

De groepsaccommodatie in Drenthe is een luxe en sfeervolle groepsaccommodatie. De groepsaccommodatie De Leeuwerik is tot 18 personen, heeft zeven slaapkamers en twee badkamers en een professionele sauna. Drie slaapkamers zijn gelegen op de begane grond hiervan zijn er twee slaapkamers met wastafel en met twee x 1-persoonsbedden en een slaapkamer met stapelbed. Op de bovenverdiepingen van de groepsaccommodatie in Drenthe zijn er vier slaapkamers aanwezig. De groepsaccommodatie Drenthe beschikt over een gezellige living met houtkachel en curved TV en heeft een moderne keuken van alle gemakken voorzien en heeft een kookeiland.

Proef de sfeer van Drenthe in onze groepsaccommodatie

De groepsaccommodatie in Drenthe is gelegen op een unieke locatie, direct aan het nationaal park Het Dwingelderveld. De prachtige natuur, de landelijke en bosrijke omgeving en natuurlijk de mooie groepsaccommodatie zorgen voor een ontspannen en zorgeloze vakantie. Wij verhuren niet alleen groepsaccommodaties, ook met een kleiner gezelschap bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verhuren verschillende vakantiehuisjes voor 4 – 6 en 6 – 8 personen.

Onze groepsaccommodatie Drenthe is van alle gemakken voorzien

In de groepsaccommodatie in Drenthe is het volop genieten. Er is een professionele sauna aanwezig voor zowel traditioneel of stoomsauna-gebruik met aangesloten doucheruimte. Het gebruik van de sauna is rustgevend, ontspannend en gezond. Na het verblijf in onze groepsaccommodatie in Drenthe bent u volledig tot rust gekomen.

Omgeving van de groepsaccommodatie in Drenthe

Rondom groepsaccommodatie in Drenthe hoeft u zich niet te vervelen. In de omgeving van Drenthe is er namelijk van alles te doen. Zo kunt u de Drentse hunebedden bezoeken. De hunebedden zijn de oudste monumenten van Nederland. Voor een sportieve vakantie bent u bij ons in Drenthe op de juiste plek. Veel van onze vakantiehuisjes, zoals vakantiehuis ‘De Tureluur’ ligt direct aan een mountainbikeroute.

De groepsaccommodatie in Drenthe reserveren

Wilt u graag de groepsaccommodatie in Drenthe reserveren? Reserveer hier de groepsaccommodatie of mail naar info@vakantiehuisjes-drenthe.nl.