bosbad de Paasbergen Dwingeloo

Beleefpark Dwingeloo

Heerlijk tijdens je vakantie in een luxe bungalow van vakantiehuisjes-drenthe.nl een frisse duik nemen in Beleefpark Dwingeloo.  Een prachtig verwarmd buitenbad in een mooie bosrijke omgeving. Dit bosbad ligt in het Nationaalpark ’t Dwingelderveld, bij het brinkdorp Dwingeloo. Of je nu een frisse duik wilt nemen, of lekker dobberen, zwemmen of gewoon op je luchtbedje in het water dobberen. Je komt de dag wel door in dit zwembad.

Beleefpark en Zwembad  Bospad de Paasbergen Dwingeloo

Bosbad de paasbergen in  Dwingeloo wordt straks ook een beleef park, dit jaar zijn ze druk bezig om dit te realiseren. De badmeester en iedereen die het zwembad een warm hart toedraagt is in actie om er een heus beleef park bij te maken. Je kunt er dan zwemmen en ook andere leuke activiteiten beleven. Dit alles in het Nationaal Park ’t Dwingelderveld. Het heeft een peutergedeelte, een glijbaan, duikplanken een mooi speel en ligweide en beach velden. Er worden ook leuke activiteiten georganiseerd, bijvoorbeeld disco zwemmen, kanovaren dauw zwemmen, nacht zwemmen etc. hiervoor kun je hun site bezoeken. Ook is er een keien rivier, deze is in ere hersteld en was in 1953 ook al in dit bijzondere zwembad.Het is een zwembad dat al jaren veel zwemplezier geeft aan jong en oud. Super dat het door zoveel vrijwilligers een mooi en bijzonder zwembad blijft.

Vakantiepark Zonnetij

Bij de receptie van Vakantiepark Zonnetij, kunt u als gast een kaartje ophalen en korting krijgen op het entreebewijs. Deze korting is voor alle gasten die in een van onze huisjes verblijven tijdens hun vakantie of weekendje weg in Drenthe.

Een verfrissende activiteit, Bosbad de Paasbergen Dwingeloo

Je kunt dit Bosbad vanuit onze vakantiehuisjes fietsend bereiken het is op ca. 2 kilometer afstand. Heerlijk fietsen door het bos en een verfrissende duik in het zwembad, wat wil je nog meer! Voor meer info kijk op Beleefpark Dwingeloo.